Altın Portakal’ın direktörü 1 milyon lira mı alacak?

11.08.2019 - 18:22, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Altın Portakal’ın direktörü 1 milyon lira mı alacak?

Altın Portakal Film Festivali’nin direktörlüğüne getirilen Ahmet Boyacıoğlu’na 1 milyon lira verileceği konuşuluyor. Yardımcısı Başak Emre’nin de 300 bin lira alacağı iddia ediliyor. Festival bütçesinin niye hale açıklanmadığı da merak konusu.

haberimizvar.net – Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 56’ncısı düzenlenecek olan Antalya Altın Portakal Film Festivali 26 Ekim-1 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Festivalin ihalesi yapıldı ve belediye şirketi ANSET Ltd. Şti. kazandı. Altın Portakal’ın direktörlüğüne de yapımcı-yönetmen Ahmet Boyacıoğlu getirildi. Boyacıoğlu Gezici Festival’de 24 yıldır birlikte çalıştığı Başak Emre’nin de Altın Portakal ekibinde yer alacağını açıkladı. 51’inci Altın Portakal Film Festivali’ne damgasını vuran “Yeryüzü Aşkın Yüzü Oluncaya Kadar” belgeseline uygulanan sansürün mimarlarından Hülya Uçansu da danışman yapıldı. BÜTÇE NİYE AÇIKLANMIYOR? Altın Portakal ekibinin oluşmasıyla beraber sinema dünyasındaki kulisler de hareketlendi. Festival direktörlüğüne atanan Boyacıoğlu’nun 1 milyon liraya anlaştığı iddiası kulislerde yayılmaya başladı. Yardımcısı Başak Emre’ye de 300 bin lira ödendiği ileri sürülüyor. Bu paraların çok büyük miktarlar olduğunu konuşan sinemacılar, Menderes Türel döneminin festival direktörü Elif Dağdeviren’e bile 400 bin lira ödendiğini belirtiyor. Danışman yapılan Hülya Uçansu’ya kaç lira verileceği ise bilinmiyor. Başka kimlere danışmanlık teklif edildiği de kulislerde en çok konuşulan konuların başında geliyor. Adana Altın Koza Film Festivali’nin bütçesi açıklandığı halde Altın Portakal’ın halen açıklanmamış olması da sinema dünyasında merak konusu. Bütçenin açıklanması için neyin beklenildiği soruluyor.
Altın Portakal Film Festivali’nin direktörlüğüne getirilen Ahmet Boyacıoğlu’na 1 milyon lira verileceği konuşuluyor. Yardımcısı Başak Emre’nin de 300 bin lira alacağı iddia ediliyor. Festival bütçesinin niye hale açıklanmadığı da merak konusu.

haberimizvar.net – Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 56’ncısı düzenlenecek olan Antalya Altın Portakal Film Festivali 26 Ekim-1 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Festivalin ihalesi yapıldı ve belediye şirketi ANSET Ltd. Şti. kazandı. Altın Portakal’ın direktörlüğüne de yapımcı-yönetmen Ahmet Boyacıoğlu getirildi. Boyacıoğlu Gezici Festival’de 24 yıldır birlikte çalıştığı Başak Emre’nin de Altın Portakal ekibinde yer alacağını açıkladı. 51’inci Altın Portakal Film Festivali’ne damgasını vuran “Yeryüzü Aşkın Yüzü Oluncaya Kadar” belgeseline uygulanan sansürün mimarlarından Hülya Uçansu da danışman yapıldı.

BÜTÇE NİYE AÇIKLANMIYOR?

Altın Portakal ekibinin oluşmasıyla beraber sinema dünyasındaki kulisler de hareketlendi. Festival direktörlüğüne atanan Boyacıoğlu’nun 1 milyon liraya anlaştığı iddiası kulislerde yayılmaya başladı. Yardımcısı Başak Emre’ye de 300 bin lira ödendiği ileri sürülüyor. Bu paraların çok büyük miktarlar olduğunu konuşan sinemacılar, Menderes Türel döneminin festival direktörü Elif Dağdeviren’e bile 400 bin lira ödendiğini belirtiyor. Danışman yapılan Hülya Uçansu’ya kaç lira verileceği ise bilinmiyor. Başka kimlere danışmanlık teklif edildiği de kulislerde en çok konuşulan konuların başında geliyor. Adana Altın Koza Film Festivali’nin bütçesi açıklandığı halde Altın Portakal’ın halen açıklanmamış olması da sinema dünyasında merak konusu. Bütçenin açıklanması için neyin beklenildiği soruluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.