11 bin acenta eyleme gidiyor

GÜNDEM 28.04.2020 - 18:37, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

11 bin acenta eyleme gidiyor

Almanya'da hizmet veren acentalar eyleme gidiyor. Ülkedeki 11 bin seyahat acentesi turizmde yaşanan sıkıntılara dikkat çekmek için eylem yapacak.

haberimizvar.net-Yaklaşık 11 bin seyahat bürosu Alman hükümetinin aldığı tedbir neticesinde kapatılmış ve sektör durma noktasına gelmişti. Seyahat bürosu sahipleri ve çalışanları bir önlem alınmaz ve destek sağlanmazsa Korona krizi sonrası birçoğunun ayakta kalmaları mümkün gözükmüyor. Bu bağlamda Alman ve Avrupa kamuoyunun dikkatini çekmek için 29 Nisanda Almanya genelinde bir eylem planladığı bildirildi.(Turizmdays)
Almanya'da hizmet veren acentalar eyleme gidiyor. Ülkedeki 11 bin seyahat acentesi turizmde yaşanan sıkıntılara dikkat çekmek için eylem yapacak.

haberimizvar.net-Yaklaşık 11 bin seyahat bürosu Alman hükümetinin aldığı tedbir neticesinde kapatılmış ve sektör durma noktasına gelmişti.

Seyahat bürosu sahipleri ve çalışanları bir önlem alınmaz ve destek sağlanmazsa Korona krizi sonrası birçoğunun ayakta kalmaları mümkün gözükmüyor.

Bu bağlamda Alman ve Avrupa kamuoyunun dikkatini çekmek için 29 Nisanda Almanya genelinde bir eylem planladığı bildirildi.(Turizmdays)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.