11 sağlık çalışanı daha korona nedeniyle vefat etti

SAĞLIK 21.12.2020 - 11:30, Güncelleme: 21.12.2020 - 11:30
 

11 sağlık çalışanı daha korona nedeniyle vefat etti

Türk Tabipleri Birliği, 20 Aralık günü 11 sağlık çalışanının daha korona virüsünden dolayı vefat ettiğini duyurdu.

haberimizvar.net-  Türk Tabipleri Birliği (TTB), dün 11 sağlık çalışanının daha korona virüsü nedeniyle vefat ettiğini açıkladı. TTB'nin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada, Isparta Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'den emekli Patoloji Uzmanı Dr. İbrahim Zühtü Altuğ'un, Balıkesir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimlerinden Serkan Munis’in, Giresun İl Sağlık Müdürlüğü'nde sağlık memuru olarak çalışan Ali İhsan Kabadayı'nın, Veteriner Hekim Sait Gülabacı’nın, Eczacı Mehmet Raşit Uzar’ın, Samsun Çarşamba 112 Acil Sağlık Hizmetleri’nde şoför olarak görev yapan Rıfat Ataseven’in, Manisa'da çalışan Eczane Teknisyeni İlhan Sağıroğlu'nun, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne bağlı semt polikliniğinde görev yapan Hamza Mesut Özaslan’ın, Eczane teknisyeni Cuma Kara’nın, İstanbul'da özel bir hastanede çalışan Dahiliye Uzmanı Dr. Orhan Çaşkurlu'nun ve Genel Cerrahi Uzmanı Nuri Ocak’ın korona virüsü nedeniyle öldüğü belirtildi. “Ölüyoruz” başlığıyla yapılan duyuruda korona virüsünün sağlık çalışanları için meslek hastalığı olarak kabul edilmesi çağrısı yinelendi.     Yönetemediğiniz için #ÖlüyoruzCOVID-19'un meslek hastalığı sayılması için #OyalamaDeğilYasa istiyoruz! pic.twitter.com/wp1ZStvCUa— TürkTabipleriBirliği (@ttborgtr) December 20, 2020    
Türk Tabipleri Birliği, 20 Aralık günü 11 sağlık çalışanının daha korona virüsünden dolayı vefat ettiğini duyurdu.

haberimizvar.net-  Türk Tabipleri Birliği (TTB), dün 11 sağlık çalışanının daha korona virüsü nedeniyle vefat ettiğini açıkladı.

TTB'nin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada, Isparta Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'den emekli Patoloji Uzmanı Dr. İbrahim Zühtü Altuğ'un, Balıkesir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimlerinden Serkan Munis’in, Giresun İl Sağlık Müdürlüğü'nde sağlık memuru olarak çalışan Ali İhsan Kabadayı'nın, Veteriner Hekim Sait Gülabacı’nın, Eczacı Mehmet Raşit Uzar’ın, Samsun Çarşamba 112 Acil Sağlık Hizmetleri’nde şoför olarak görev yapan Rıfat Ataseven’in, Manisa'da çalışan Eczane Teknisyeni İlhan Sağıroğlu'nun, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne bağlı semt polikliniğinde görev yapan Hamza Mesut Özaslan’ın, Eczane teknisyeni Cuma Kara’nın, İstanbul'da özel bir hastanede çalışan Dahiliye Uzmanı Dr. Orhan Çaşkurlu'nun ve Genel Cerrahi Uzmanı Nuri Ocak’ın korona virüsü nedeniyle öldüğü belirtildi.

“Ölüyoruz” başlığıyla yapılan duyuruda korona virüsünün sağlık çalışanları için meslek hastalığı olarak kabul edilmesi çağrısı yinelendi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.