2 Eylül’de sel uyarısı

GÜNDEM 29.08.2021 - 16:07, Güncelleme: 29.08.2021 - 16:07
 

2 Eylül’de sel uyarısı

Prof. Dr. Orhan Şen, 2 Eylül Perşembe akşamı ve cuma günü özellikle Karadeniz ve Marmara’da kuvvetli yağışların görüleceğini belirtti. Artvin, Trabzon ve Rize’de sel uyarısı yapan Şen, “Çok tehlike gözüküyor” dedi.

HABERİMİZVAR – Türkiye genelinde etkili olan sıcak hava dalgası, eylül ayının ilk haftasında yerini daha serin bir havaya bırakacak. Prof. Dr. Orhan Şen, CNN Türk’e yaptığı açıklamada, 5 gündür çok sıcak bir hava dalgasının mevcut olduğunu belirterek, 2 Eylül Perşembe gününden itibaren yaşanacak 7-8 derecelik düşüşle birlikte yoğun yağışların olacağını söyledi. ANİ SICAKLIK DÜŞÜŞÜ YAŞANACAK Sel tehlikesine dikkat çeken Şen, şu açıklamayı yaptı: “Perşembe günü kuzey batıdan, Karadeniz üzerinden serin bir hava dalgası gelecek. Bu daha serin hava Marmara ve Karadeniz başta olmak üzere sıcaklıkları 7-8 derece düşürecek. İstanbul’da sıcaklıklar 20’li dereceleri görecek. Bu kadar ani sıcaklık düşüşü önemli olayları meydana getiriyor. Bu sıcaklık düşüşü ile Marmara ve Batı Karadeniz’de şiddetli yağışlar gözüküyor”. ÖZELLİKLE 3 İLDE BÜYÜK RİSK VAR “Perşembe akşamından itibaren cuma günü de büyük bir risk var. Artvin, Trabzon, Rize’de çok kuvvetli yağışlar var. Biz bu yağıştan korkuyoruz, önemli problem. Marmara’nın doğusundan itibaren Karadeniz’e kadar etkili olacak. Çok tehlike gözüküyor”. 
Prof. Dr. Orhan Şen, 2 Eylül Perşembe akşamı ve cuma günü özellikle Karadeniz ve Marmara’da kuvvetli yağışların görüleceğini belirtti. Artvin, Trabzon ve Rize’de sel uyarısı yapan Şen, “Çok tehlike gözüküyor” dedi.

HABERİMİZVAR – Türkiye genelinde etkili olan sıcak hava dalgası, eylül ayının ilk haftasında yerini daha serin bir havaya bırakacak. Prof. Dr. Orhan Şen, CNN Türk’e yaptığı açıklamada, 5 gündür çok sıcak bir hava dalgasının mevcut olduğunu belirterek, 2 Eylül Perşembe gününden itibaren yaşanacak 7-8 derecelik düşüşle birlikte yoğun yağışların olacağını söyledi.

ANİ SICAKLIK DÜŞÜŞÜ YAŞANACAK

Sel tehlikesine dikkat çeken Şen, şu açıklamayı yaptı: “Perşembe günü kuzey batıdan, Karadeniz üzerinden serin bir hava dalgası gelecek. Bu daha serin hava Marmara ve Karadeniz başta olmak üzere sıcaklıkları 7-8 derece düşürecek. İstanbul’da sıcaklıklar 20’li dereceleri görecek. Bu kadar ani sıcaklık düşüşü önemli olayları meydana getiriyor. Bu sıcaklık düşüşü ile Marmara ve Batı Karadeniz’de şiddetli yağışlar gözüküyor”.

ÖZELLİKLE 3 İLDE BÜYÜK RİSK VAR

“Perşembe akşamından itibaren cuma günü de büyük bir risk var. Artvin, Trabzon, Rize’de çok kuvvetli yağışlar var. Biz bu yağıştan korkuyoruz, önemli problem. Marmara’nın doğusundan itibaren Karadeniz’e kadar etkili olacak. Çok tehlike gözüküyor”. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.