2019 yılında ASAT’tan 19 milyon liralık yatırım

YEREL 03.01.2020 - 15:47, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

2019 yılında ASAT’tan 19 milyon liralık yatırım

Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Antalya genelinde 2019 yılı içerisinde 19 milyon liralık yatırımla 14 bin 140 metre yağmur suyu imalatı gerçekleştirdi.

haberimizvar.net-ASAT Genel Müdürlüğü, kent genelinde hummalı bir çalışma yürütüyor. Merkez ve ilçelerde ihtiyaç duyulan cadde ve sokakların yağmur suyu sorunu inşa edilen drenaj kanalları ile çözüm bulunuyor. Böylelikle merkez ve kırsal mahallelerin alt yapı sorunlarına kalıcı çözüm getiriliyor. 14 KİLOMETRE YENİ İMALAT ASAT Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan verilere göre 2019 yılı içerisinde 9 bin 602 metresi merkezde, 4 bin 538 metresi ilçelerde olmak üzere toplam 14 bin 140 metre yağmur suyu alt yapı imalatı gerçekleştirildi. ASAT, bir yıl içerisinde yağmursuyu alt yapı çalışmaları için 19 milyon TL harcadı. KEPEZ-SANTRAL ASAT GÜVENCESİNDE Büyükşehir Belediyesi, Kepez Santral Mahallesi’nde alt yapı çalışmalarına devam ediyor. Kepez Santral’de çeşitli çaplardaki yağmur suyu drenaj yapılarının büyük bölümü tamamlanırken, hattın kalan bölümleri için farklı noktalarda çalışmalar devam ediyor. Yatırımın sadece yağmur suyu ve kanalizasyonu kapsayan kısmı için yaklaşık 35 milyon TL maliyet belirlendi. YIL BOYU BAKIM VE ONARIM ASAT ekipleri yıl boyunca mevcut yapıların bakım ve onarımlarını da büyük bir titizlikle yürütüyor. ASAT’tan alınan verilere göre; 382 kilometre sulama kanalı temizliği, yaklaşık 32 kilometre önleyici bakım ve hat temizliği, 3.5 kilometre onarıma bağlı hat imalatı, 7 bin 100 adet yağmur suyu baca ve ızgara temizliği, 7 bin adet kapak ve mazgal onarımı ile 200 adet yağmur suyu sondaj temizliği yapıldı.               
Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Antalya genelinde 2019 yılı içerisinde 19 milyon liralık yatırımla 14 bin 140 metre yağmur suyu imalatı gerçekleştirdi.

haberimizvar.net-ASAT Genel Müdürlüğü, kent genelinde hummalı bir çalışma yürütüyor. Merkez ve ilçelerde ihtiyaç duyulan cadde ve sokakların yağmur suyu sorunu inşa edilen drenaj kanalları ile çözüm bulunuyor. Böylelikle merkez ve kırsal mahallelerin alt yapı sorunlarına kalıcı çözüm getiriliyor.

14 KİLOMETRE YENİ İMALAT

ASAT Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan verilere göre 2019 yılı içerisinde 9 bin 602 metresi merkezde, 4 bin 538 metresi ilçelerde olmak üzere toplam 14 bin 140 metre yağmur suyu alt yapı imalatı gerçekleştirildi. ASAT, bir yıl içerisinde yağmursuyu alt yapı çalışmaları için 19 milyon TL harcadı.

KEPEZ-SANTRAL ASAT GÜVENCESİNDE

Büyükşehir Belediyesi, Kepez Santral Mahallesi’nde alt yapı çalışmalarına devam ediyor. Kepez Santral’de çeşitli çaplardaki yağmur suyu drenaj yapılarının büyük bölümü tamamlanırken, hattın kalan bölümleri için farklı noktalarda çalışmalar devam ediyor. Yatırımın sadece yağmur suyu ve kanalizasyonu kapsayan kısmı için yaklaşık 35 milyon TL maliyet belirlendi.

YIL BOYU BAKIM VE ONARIM

ASAT ekipleri yıl boyunca mevcut yapıların bakım ve onarımlarını da büyük bir titizlikle yürütüyor. ASAT’tan alınan verilere göre; 382 kilometre sulama kanalı temizliği, yaklaşık 32 kilometre önleyici bakım ve hat temizliği, 3.5 kilometre onarıma bağlı hat imalatı, 7 bin 100 adet yağmur suyu baca ve ızgara temizliği, 7 bin adet kapak ve mazgal onarımı ile 200 adet yağmur suyu sondaj temizliği yapıldı. 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.