24 saat sonra gelen kurtuluş

GÜNDEM 26.01.2020 - 11:47, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

24 saat sonra gelen kurtuluş

Ankara İtfaiyesi ekipleri Elazığ’da 24 saattir enkaz altında olan 5 yaşındaki çocuk ve annesini sağ olarak çıkardı. Enkaz altındaki 2 yaşında çocuğa da ulaşılmaya çalışılıyor.

 haberimizvar.net- Elazığ depremindeki arama kurtarma çalışmalarında 5 yaşındaki bir çocuk ve annesi enkazdan sağ olarak çıkarıldı. Akşam saatlerinde Ankara Büyükşehir Belediye İtfaiyesi ve jandarma arama kurtarma ekipleri Mustafa Paşa Mahallesi’nde yaklaşık 6 metre derinlikte 5 metre ilerleyerek enkaz altından 5 yaşındaki çocuk ve annesini kurtardı. 2 yaşındaki diğer çocuğa ulaşmak içinse çalışmaların devam ettiği öğrenildi. MANSUR YAVAŞ PAYLAŞTI 5 yaşındaki çocuk ve annesinin kurtarılma görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Ülkemizin tek yürek olduğu anlarda her zaman güzel haberler vardır. Ankara itfaiyesi ekiplerimiz ile jandarma arama kurtarma işbirliğiyle 5 yaşında bir yavrumuzun ve annesinin enkazdan kurtarıldığı haberini aldık. Büyük mutluluk içerisindeyiz” dedi.  
Ankara İtfaiyesi ekipleri Elazığ’da 24 saattir enkaz altında olan 5 yaşındaki çocuk ve annesini sağ olarak çıkardı. Enkaz altındaki 2 yaşında çocuğa da ulaşılmaya çalışılıyor.

 haberimizvar.net- Elazığ depremindeki arama kurtarma çalışmalarında 5 yaşındaki bir çocuk ve annesi enkazdan sağ olarak çıkarıldı. Akşam saatlerinde Ankara Büyükşehir Belediye İtfaiyesi ve jandarma arama kurtarma ekipleri Mustafa Paşa Mahallesi’nde yaklaşık 6 metre derinlikte 5 metre ilerleyerek enkaz altından 5 yaşındaki çocuk ve annesini kurtardı. 2 yaşındaki diğer çocuğa ulaşmak içinse çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

MANSUR YAVAŞ PAYLAŞTI

5 yaşındaki çocuk ve annesinin kurtarılma görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Ülkemizin tek yürek olduğu anlarda her zaman güzel haberler vardır. Ankara itfaiyesi ekiplerimiz ile jandarma arama kurtarma işbirliğiyle 5 yaşında bir yavrumuzun ve annesinin enkazdan kurtarıldığı haberini aldık. Büyük mutluluk içerisindeyiz” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.