28 yıllık başkandan koltuğu devraldı

GÜNDEM 05.08.2021 - 14:05, Güncelleme: 05.08.2021 - 14:05
 

28 yıllık başkandan koltuğu devraldı

Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin yeni başkanı Hasan Can Caran, 28 yıldır bu görevi yürüten Halil Emirdağlı'dan koltuğu devraldı.

haberimizvar.net- Korkuteli Recep Gürbüz Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşen  Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 53'üncü Genel Kurulu seçiminde 955 delegeden 281 oy alan Caran, görevi eski başkan Halil Emirdağlı'dan teslim aldı. Devir teslim töreninde konuşan eski başkan Halil Emirdağlı, “1974 yılında Gazeteci Cezmi Gülcehre tarafından kurulan ve ardından Muzaffer Kaya tarafından alınan kooperatifi Muzaffer Kaya'nın ölümünün ardından devraldım. 1992 yılından bu yana bu kooperatifi yürütüyorum. Birlik beraberlikle arkadaşlarımla birlikte yürüttük ve bu hale getirdik. Şimdiden sonra genç arkadaşlarımıza devrediyoruz. Hasan Can Caran ve yönetimine başarılar dilerim" dedi.  Hasan Can Caran ise, “2020 yılında baş koyduğumuz adaylık sürecinde kimse kimseye kötü laf söylemedi ve tatlı bir yarış geçti. Ben tüm aday arkadaşlarımı ve yönetimi başarılar dileyerek yadırgamadım, benim için diğer adaylar seçim kaybetsem de Ahmet Abi, Mehmet abi ve Fahrettin abidir. Kazandım yine aynı olacak. Herkese minnetlerimi ve şükranlarımı sunuyorum" dedi.  Daha sonra Caran, 28 yıldır oda başkanlığı yapan Halil Emirdağlı'nın elini öperek görevi devraldı.
Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin yeni başkanı Hasan Can Caran, 28 yıldır bu görevi yürüten Halil Emirdağlı'dan koltuğu devraldı.

haberimizvar.net- Korkuteli Recep Gürbüz Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşen  Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 53'üncü Genel Kurulu seçiminde 955 delegeden 281 oy alan Caran, görevi eski başkan Halil Emirdağlı'dan teslim aldı. Devir teslim töreninde konuşan eski başkan Halil Emirdağlı, “1974 yılında Gazeteci Cezmi Gülcehre tarafından kurulan ve ardından Muzaffer Kaya tarafından alınan kooperatifi Muzaffer Kaya'nın ölümünün ardından devraldım. 1992 yılından bu yana bu kooperatifi yürütüyorum. Birlik beraberlikle arkadaşlarımla birlikte yürüttük ve bu hale getirdik. Şimdiden sonra genç arkadaşlarımıza devrediyoruz. Hasan Can Caran ve yönetimine başarılar dilerim" dedi.

 Hasan Can Caran ise, “2020 yılında baş koyduğumuz adaylık sürecinde kimse kimseye kötü laf söylemedi ve tatlı bir yarış geçti. Ben tüm aday arkadaşlarımı ve yönetimi başarılar dileyerek yadırgamadım, benim için diğer adaylar seçim kaybetsem de Ahmet Abi, Mehmet abi ve Fahrettin abidir. Kazandım yine aynı olacak. Herkese minnetlerimi ve şükranlarımı sunuyorum" dedi.

 Daha sonra Caran, 28 yıldır oda başkanlığı yapan Halil Emirdağlı'nın elini öperek görevi devraldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.