3 vekilin dosyası TBMM’de

SİYASET 18.07.2021 - 00:07, Güncelleme: 18.07.2021 - 00:07
 

3 vekilin dosyası TBMM’de

CHP’li Karabat, AKP’li Kiler ve MHP’li Büyükataman’ın dokunulmazlıklarının kaldırılması talebiyle hazırlanan Cumhurbaşkanlığı fezlekeleri, TBMM’ye sunuldu.

haberimizvar.net  CHP milletvekili Özgür Karabat, AKP milletvekili Vahit Kiler ve MHP milletvekili İsmet Büyükataman ile ilgili dokunulmazlık dosyaları Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) gönderildi. Yasama dokunulmazlığının kaldırılması hakkında Cumhurbaşkanlığı tezkereleri, TBMM Başkanlığı’na sunuldu. Özgür Karabat, Vahit Kiler ve İsmet Büyükataman’ın dokunulmazlık dosyaları Adalet-Anayasa Komisyonu’ndan oluşan karma komisyona sevk edildi. 
CHP’li Karabat, AKP’li Kiler ve MHP’li Büyükataman’ın dokunulmazlıklarının kaldırılması talebiyle hazırlanan Cumhurbaşkanlığı fezlekeleri, TBMM’ye sunuldu.

haberimizvar.net

 CHP milletvekili Özgür Karabat, AKP milletvekili Vahit Kiler ve MHP milletvekili İsmet Büyükataman ile ilgili dokunulmazlık dosyaları Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) gönderildi. Yasama dokunulmazlığının kaldırılması hakkında Cumhurbaşkanlığı tezkereleri, TBMM Başkanlığı’na sunuldu. Özgür Karabat, Vahit Kiler ve İsmet Büyükataman’ın dokunulmazlık dosyaları Adalet-Anayasa Komisyonu’ndan oluşan karma komisyona sevk edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.