4 günlük sokağa çıkma yasağı geliyor

GÜNDEM 20.04.2020 - 14:02, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

4 günlük sokağa çıkma yasağı geliyor

Korona virüs salgının Türkiye'de etkisini göstermesiyle birlikte, Ramazan programları ve iftar çadırları iptal edilmişti. Bu kapsamda 23 Nisan'da başlayıp 4 gün sürmesi planlanan sokağa çıkma yasağı uygulamasının da Kabinede görüşüleceği iddia edildi.

haberimizvar.net-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün toplanacak Kabine'nin ele alacağı konulardan birinin de 4 günlük sokağa çıkma yasağı uygulaması olacağı iddia edildi. Korona virüs salgını ile mücadele kapsamında önce 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programları iptal edilirken, Ramazan ayı için de tüm programlar, toplu teravih namazları ve iftar çadırları iptal edilmişti. Bu kapsamda karantinanın bir adım daha ileri taşınarak sokağa çıkma yasağına dönüştürülmesi üzerinde durulduğu iddia edildi. Söz konusu kararın bugün Kabine toplantısında ele alınacağı bildirildi.Yasağın ilk aşamada 23-24-25-26 Nisan günleri için geçerli olacağı belirtildi. Üzerinden durulan başka bir uygulamanın ise 23-24 Nisan'da marketler dışında tüm iş yerlerinin kapalı olması üzerine olacağı iddia edildi.   Son kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vereceği belirtildi. Öte yandan toplantıda önümüzdeki hafta pik(zirve) yapması beklenen korona virüs salgını için alınacak yeni tedbirlerin masaya yatırılması bekleniyor.
Korona virüs salgının Türkiye'de etkisini göstermesiyle birlikte, Ramazan programları ve iftar çadırları iptal edilmişti. Bu kapsamda 23 Nisan'da başlayıp 4 gün sürmesi planlanan sokağa çıkma yasağı uygulamasının da Kabinede görüşüleceği iddia edildi.

haberimizvar.net-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün toplanacak Kabine'nin ele alacağı konulardan birinin de 4 günlük sokağa çıkma yasağı uygulaması olacağı iddia edildi.

Korona virüs salgını ile mücadele kapsamında önce 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programları iptal edilirken, Ramazan ayı için de tüm programlar, toplu teravih namazları ve iftar çadırları iptal edilmişti.

Bu kapsamda karantinanın bir adım daha ileri taşınarak sokağa çıkma yasağına dönüştürülmesi üzerinde durulduğu iddia edildi.

Söz konusu kararın bugün Kabine toplantısında ele alınacağı bildirildi.Yasağın ilk aşamada 23-24-25-26 Nisan günleri için geçerli olacağı belirtildi. Üzerinden durulan başka bir uygulamanın ise 23-24 Nisan'da marketler dışında tüm iş yerlerinin kapalı olması üzerine olacağı iddia edildi.

 

Son kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vereceği belirtildi.

Öte yandan toplantıda önümüzdeki hafta pik(zirve) yapması beklenen korona virüs salgını için alınacak yeni tedbirlerin masaya yatırılması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.