700 acentası satıldı

TURİZM 13.10.2019 - 17:39, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

700 acentası satıldı

Bavyera merkezli seyahat acente zinciri RTK (Raiffeisen-Tours RT-Reisen GmbH), Thomas Cook-Almanya'nın ortaklığıyla faaliyet gösteren Alpha Reisebüropartner GmbH´nin tümünü satın aldı.

haberimizvar.net- İngiltere'deki 550 Thomas Cook satış mağazasını Hays Travel'ın almasını ardından, şirketin Almanya ayağında (ortak) dağıtım ağı Alpha da satıldı. Almanya'nın en büyük acente gruplarından RTK, Alpha'nın tamamını satın alarak acente zincirinin geleceğini garanti altına alıdı. Böylece, Neckermann'ın ürünlerini satan Alpha, RTK'nın kontrolüne geçmiş oldu. THOMAS COOK’UN ALMANYA AYAĞI Handelsblatt'ta yer alan habere göre, satın almaya ilişkin değerlendirme yapan RTK Genel Müdürü Lars Helmreich, ''Bağımsız seyahat acenteleri ile iş birliği içinde, tek hissedarı olduğumuz Alpha'nın geleceğini garanti altına alabiliriz.'' dedi. Thomas Cook'un iflas yöneticisi Ottmar Hermann ise, öncelikli hedeflerinin Thomas Cook Almanya'nın tamamı için bir yatırımcı bulmak olduğunu, ancak Alpha'da olduğu gibi, tüm paydaşlara fayda sağlayacak tek bir kolun satışının da yapılabildiğini kaydetti. 
Bavyera merkezli seyahat acente zinciri RTK (Raiffeisen-Tours RT-Reisen GmbH), Thomas Cook-Almanya'nın ortaklığıyla faaliyet gösteren Alpha Reisebüropartner GmbH´nin tümünü satın aldı.

haberimizvar.net- İngiltere'deki 550 Thomas Cook satış mağazasını Hays Travel'ın almasını ardından, şirketin Almanya ayağında (ortak) dağıtım ağı Alpha da satıldı. Almanya'nın en büyük acente gruplarından RTK, Alpha'nın tamamını satın alarak acente zincirinin geleceğini garanti altına alıdı. Böylece, Neckermann'ın ürünlerini satan Alpha, RTK'nın kontrolüne geçmiş oldu.

THOMAS COOK’UN ALMANYA AYAĞI

Handelsblatt'ta yer alan habere göre, satın almaya ilişkin değerlendirme yapan RTK Genel Müdürü Lars Helmreich, ''Bağımsız seyahat acenteleri ile iş birliği içinde, tek hissedarı olduğumuz Alpha'nın geleceğini garanti altına alabiliriz.'' dedi. Thomas Cook'un iflas yöneticisi Ottmar Hermann ise, öncelikli hedeflerinin Thomas Cook Almanya'nın tamamı için bir yatırımcı bulmak olduğunu, ancak Alpha'da olduğu gibi, tüm paydaşlara fayda sağlayacak tek bir kolun satışının da yapılabildiğini kaydetti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.