ABD’de bir köpek belediye başkanı seçildi

GÜNDEM 06.11.2020 - 17:11, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

ABD’de bir köpek belediye başkanı seçildi

Kentucky eyaletinde bulunan Rabbit Hash kasabasında, Wilbur Beast isimli bir köpek belediye başkanı seçildi. Wilbur Beast, en çok oy alan belediye başkanı oldu.

haberimizvar.net- ABD’nin Kentucky eyaletinde yer alan Rabbit Hash kasabası sakinleri, Wilbur Beast isimli köpeği belediye başkanı olarak seçti. Wilbur Beast 13 bin 143 oyla, şimdiye kadar en çok oyun sahibi olan belediye başkanı oldu. Ayrıca 22 bin 985 oyla şimdiye kadarki en yüksek katılım oranı görüldü. Wilbur Beast, kasabanın başına geçirilen ilk köpek değil. Kasaba, 1990’lı yıllardan beri köpekleri belediye başkanı olarak seçiyor. Sputnik'te yer alan habere göre kasaba sakinleri, istedikleri köpeğin adını oy pusulasına yazarak oy kullanıyor ve Rabbit Hash Tarih Cemiyeti’ne 1 dolar bağışlıyor. Kasabanın ilk köpek belediye başkanı ise Gooft Borneman-Calhoun isimli bir köpekti. (Kaynak: Sputnik)
Kentucky eyaletinde bulunan Rabbit Hash kasabasında, Wilbur Beast isimli bir köpek belediye başkanı seçildi. Wilbur Beast, en çok oy alan belediye başkanı oldu.

haberimizvar.net- ABD’nin Kentucky eyaletinde yer alan Rabbit Hash kasabası sakinleri, Wilbur Beast isimli köpeği belediye başkanı olarak seçti. Wilbur Beast 13 bin 143 oyla, şimdiye kadar en çok oyun sahibi olan belediye başkanı oldu. Ayrıca 22 bin 985 oyla şimdiye kadarki en yüksek katılım oranı görüldü.

Wilbur Beast, kasabanın başına geçirilen ilk köpek değil. Kasaba, 1990’lı yıllardan beri köpekleri belediye başkanı olarak seçiyor. Sputnik'te yer alan habere göre kasaba sakinleri, istedikleri köpeğin adını oy pusulasına yazarak oy kullanıyor ve Rabbit Hash Tarih Cemiyeti’ne 1 dolar bağışlıyor. Kasabanın ilk köpek belediye başkanı ise Gooft Borneman-Calhoun isimli bir köpekti. (Kaynak: Sputnik)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.