Adalet savunucuları Antalya’da buluştu

SİYASET 09.10.2019 - 15:57, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Adalet savunucuları Antalya’da buluştu

Antalya’nın tanınmış siması Avukat Nizamettin Sağır, kendisi gibi adalet savaşçısı olan arkadaşlarını ofisinde ağırladı. Peki Sağır’ın konukları kimdi?

haberimizvar.net MHP’nin efsane il başkanı, İYİ Parti’nin kurucu il başkanı olmasının yanı sıra hukuk alanında verdiği mücadalelerle tanınan son olarak FETÖ davasında Fettah Tamince’nin yargılanmasında etkin rol alan Avukat Nizamettin Sağır’ın çok önemli misafirleri vardı. Sağır, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Hukukçular bir araya gelip hak,hukuk,rüşvet,zimmet ve yolsuzluğu konuştuk” ifadelerini kullandı. KERİM YILMAZ VE OSMAN KAÇMAZ Emekli hakim, FETÖ’ye kafa tutan, Fettah Tamince ile davalı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın Danışmanı Osman Kaçmaz ile eski ceza hakimi, MHP’nin eski hukuk danışmanı, İYİ Parti Yüksek İstişare Kurulu üyesi, Ankara Büyükşehir Belediyesi iştirakçi şirketi BELKO’nun yönetim kurulu başkanı Kerim Yılmaz, Nizamettin Sağır’ın misafiri oldu. Ankara’dan gelen misafirleriyle çektirdiği fotoğrafı paylaşan Sağır, çok sayıda beğeni aldı.
Antalya’nın tanınmış siması Avukat Nizamettin Sağır, kendisi gibi adalet savaşçısı olan arkadaşlarını ofisinde ağırladı. Peki Sağır’ın konukları kimdi?

haberimizvar.net MHP’nin efsane il başkanı, İYİ Parti’nin kurucu il başkanı olmasının yanı sıra hukuk alanında verdiği mücadalelerle tanınan son olarak FETÖ davasında Fettah Tamince’nin yargılanmasında etkin rol alan Avukat Nizamettin Sağır’ın çok önemli misafirleri vardı. Sağır, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Hukukçular bir araya gelip hak,hukuk,rüşvet,zimmet ve yolsuzluğu konuştuk” ifadelerini kullandı.

KERİM YILMAZ VE OSMAN KAÇMAZ

Emekli hakim, FETÖ’ye kafa tutan, Fettah Tamince ile davalı, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın Danışmanı Osman Kaçmaz ile eski ceza hakimi, MHP’nin eski hukuk danışmanı, İYİ Parti Yüksek İstişare Kurulu üyesi, Ankara Büyükşehir Belediyesi iştirakçi şirketi BELKO’nun yönetim kurulu başkanı Kerim Yılmaz, Nizamettin Sağır’ın misafiri oldu. Ankara’dan gelen misafirleriyle çektirdiği fotoğrafı paylaşan Sağır, çok sayıda beğeni aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.