Adam vururuz dolandırıcılık yapmayız!

GÜNDEM 31.10.2019 - 18:15, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Adam vururuz dolandırıcılık yapmayız!

www.haberimizvar.net’in köşe yazarı Ebru Küçükaydın’ın ‘Balık baştan kokmuş haberimiz yokmuş’ başlıklı köşe yazısında adı geçen Kahveciler Odası Başkanı Murat Ağaoğlu, önemli açıklamalarda bulundu.

haberimizvar.net Türkiye Kahveciler Kıraathaneciler ve Büfeciler Esnaf ve Sanatkarlar Federasyonu Başkanı aynı zamanda Antalya Kahveciler Odası Başkanı Murat Ağaoğlu, www.haberimizvar.net’in köşe yazarı Ebru Küçükaydın’ın ‘Balık baştan kokmuş haberimiz yokmuş’ başlıklı köşe yazısında adı geçtiği için açıklama yaptı. DOLANDIRMAK HADDİMİZ DEĞİL! Ağaoğlu şöyle konuştu: “Hata yapmamış olan ya doğmamıştır, ya da mezardadır. Dolandırmak haddimiz değil. Doğru yazmışsınız ama 5 yıl önce görülen bir dava. Antalya 5. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü,  görevi kötüye kullanmadan. İmza sorumluluğum olduğundan, bir arkadaşa yardımcı olmak isterken yaşanan bir durum. Rüşvet, dolandırıcılık diye bir şey yok!” 1999’DAN BERİ MAAŞ ALMIYORUM Bakanlığın teftiş kurulu tarafından her daim denetlendiklerini, her şeyin dijital ortamda sistem üzerinden yürüdüğünü söyleyen Murat Ağaoğlu, “Devletin, odaları denetleme mekanizması var. Müfettiş geliyor bakıyor. Rakiplerimiz peşimizde. Şikayet ettiklerinde müfettiş geliyor. 1999 yılında oda başkanlığına seçildiğim günden beri odadan maaş almıyorum. Ne dolandırması? Federasyon başkanı olarak üçte bir maaşımı alıyorum. Bu maaşları yıllara yaydığınızda ciddi meblağ oluyor. Biz adam vururuz ama dolandırmayız!” dedi. KÜÇÜKAYDIN NE YAZMIŞTI? Ebru Küçükaydın’ın köşe yazısında Ağaoğlu ile ilgili bölüm şöyleydi: “Antalya Kahveciler Odası Başkanı Murat Ağaoğlu, üyesi adına kooperatiften kredi çektiği iddiasıyla Antalya 5. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından görevi kötüye kullandığı suçundan yargılanıyor. Mahkeme Ağaoğlu’nu suçlu buluyor ve 45 gün oda başkanlığı görevinden uzaklaştırma kararı çıkarıyor. Ağaoğlu, halen Antalya Kahveciler Odası Başkanı, aynı zamanda da Türkiye Kahveciler Kıraathaneciler ve Büfeciler Esnaf ve Sanatkarlar Federasyonu Başkanlığı görevini yürütüyor:” İLGİLİ LİNK: 
www.haberimizvar.net’in köşe yazarı Ebru Küçükaydın’ın ‘Balık baştan kokmuş haberimiz yokmuş’ başlıklı köşe yazısında adı geçen Kahveciler Odası Başkanı Murat Ağaoğlu, önemli açıklamalarda bulundu.

haberimizvar.net Türkiye Kahveciler Kıraathaneciler ve Büfeciler Esnaf ve Sanatkarlar Federasyonu Başkanı aynı zamanda Antalya Kahveciler Odası Başkanı Murat Ağaoğlu, www.haberimizvar.net’in köşe yazarı Ebru Küçükaydın’ın ‘Balık baştan kokmuş haberimiz yokmuş’ başlıklı köşe yazısında adı geçtiği için açıklama yaptı.

DOLANDIRMAK HADDİMİZ DEĞİL!

Ağaoğlu şöyle konuştu: “Hata yapmamış olan ya doğmamıştır, ya da mezardadır. Dolandırmak haddimiz değil. Doğru yazmışsınız ama 5 yıl önce görülen bir dava. Antalya 5. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü,  görevi kötüye kullanmadan. İmza sorumluluğum olduğundan, bir arkadaşa yardımcı olmak isterken yaşanan bir durum. Rüşvet, dolandırıcılık diye bir şey yok!”

1999’DAN BERİ MAAŞ ALMIYORUM

Bakanlığın teftiş kurulu tarafından her daim denetlendiklerini, her şeyin dijital ortamda sistem üzerinden yürüdüğünü söyleyen Murat Ağaoğlu, “Devletin, odaları denetleme mekanizması var. Müfettiş geliyor bakıyor. Rakiplerimiz peşimizde. Şikayet ettiklerinde müfettiş geliyor. 1999 yılında oda başkanlığına seçildiğim günden beri odadan maaş almıyorum. Ne dolandırması? Federasyon başkanı olarak üçte bir maaşımı alıyorum. Bu maaşları yıllara yaydığınızda ciddi meblağ oluyor. Biz adam vururuz ama dolandırmayız!” dedi.

KÜÇÜKAYDIN NE YAZMIŞTI?

Ebru Küçükaydın’ın köşe yazısında Ağaoğlu ile ilgili bölüm şöyleydi: “Antalya Kahveciler Odası Başkanı Murat Ağaoğlu, üyesi adına kooperatiften kredi çektiği iddiasıyla Antalya 5. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından görevi kötüye kullandığı suçundan yargılanıyor. Mahkeme Ağaoğlu’nu suçlu buluyor ve 45 gün oda başkanlığı görevinden uzaklaştırma kararı çıkarıyor. Ağaoğlu, halen Antalya Kahveciler Odası Başkanı, aynı zamanda da Türkiye Kahveciler Kıraathaneciler ve Büfeciler Esnaf ve Sanatkarlar Federasyonu Başkanlığı görevini yürütüyor:”

İLGİLİ LİNK: 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.