Adlıhan Dere’ye kumpas mı kuruldu?

GÜNDEM 09.10.2019 - 18:35, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Adlıhan Dere’ye kumpas mı kuruldu?

Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası ile ilgili yapılan operasyonla ilgili açıklama yapan AESOB Başkanı Adlıhan Dere, “Herkes olayın kumpas olduğunu iddia ediyor. Ses kayıtları ortada. Eğer kumpas kuruldu ise bana kuruldu” dedi

haberimizvar.net Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Niyazi Özçelik, yönetim ve denetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. ‘ALKAN’A OY VERİRKEN İYİYDİK’ Ziyarette konuşan Başkan Dere, Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası eski başkanı Mehmet Ali alkan ile ilgili sürece dair açıklamalarda bulundu. AESOB Başkanı Dere, “Yaşanan süreçte taksici esnafımızdan bana gelenler olunca bazıları rahatsız oldu. Adlıhan Dere kendisi de taksici olduğu için esnafın sorununa sahip çıktı. Ben seçimle geldim. AESOB'u itibarsızlaştırmak için ellerinden geleni yaptılar. Ama yılmadık esnafın sorunlarına Birlik başkanı olarak sahip çıktık. Geçen dönem Mehmet Ali Alkan'a oy verdik iyiydik, bugün vermedik kötü olduk. Şimdi birlik zamanı. Dün dünde kaldı. Bugün yeni şeyler yapmak lazım" dedi. KUMPAS İDDİASI Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası ile ilgili yapılan operasyon nedeniyle adli sürecin halen devam ettiğine vurgu yapan AESOB Başkanı Dere, “Ortada bazı iddialar var. Tutuklu bulanan Mehmet Ali Alkan iddialara cevap verip mahkemede kendini aklayabilir. Herkes olayın kumpas olduğunu iddia ediyor. Ses kayıtları ortada. Eğer kumpas kuruldu ise bana kuruldu" diye konuştu.      
Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası ile ilgili yapılan operasyonla ilgili açıklama yapan AESOB Başkanı Adlıhan Dere, “Herkes olayın kumpas olduğunu iddia ediyor. Ses kayıtları ortada. Eğer kumpas kuruldu ise bana kuruldu” dedi

haberimizvar.net Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Niyazi Özçelik, yönetim ve denetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

‘ALKAN’A OY VERİRKEN İYİYDİK’

Ziyarette konuşan Başkan Dere, Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası eski başkanı Mehmet Ali alkan ile ilgili sürece dair açıklamalarda bulundu. AESOB Başkanı Dere, “Yaşanan süreçte taksici esnafımızdan bana gelenler olunca bazıları rahatsız oldu. Adlıhan Dere kendisi de taksici olduğu için esnafın sorununa sahip çıktı. Ben seçimle geldim. AESOB'u itibarsızlaştırmak için ellerinden geleni yaptılar. Ama yılmadık esnafın sorunlarına Birlik başkanı olarak sahip çıktık. Geçen dönem Mehmet Ali Alkan'a oy verdik iyiydik, bugün vermedik kötü olduk. Şimdi birlik zamanı. Dün dünde kaldı. Bugün yeni şeyler yapmak lazım" dedi.

KUMPAS İDDİASI

Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası ile ilgili yapılan operasyon nedeniyle adli sürecin halen devam ettiğine vurgu yapan AESOB Başkanı Dere, “Ortada bazı iddialar var. Tutuklu bulanan Mehmet Ali Alkan iddialara cevap verip mahkemede kendini aklayabilir. Herkes olayın kumpas olduğunu iddia ediyor. Ses kayıtları ortada. Eğer kumpas kuruldu ise bana kuruldu" diye konuştu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.