AK Parti hükümetine işsizlik tepkisi

SİYASET 16.11.2019 - 17:48, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

AK Parti hükümetine işsizlik tepkisi

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Türkiye’deki işsizlik rakamlarına tepki göstererek, “17 yıllık AKP iktidarından halkımızın payına düşen işsizlik, yoksulluk, açlık ve çaresizlik olmuştur. İktidarın yarattığı kendi zenginleri ise rant içinde yüzmektedir” dedi

haberimizvar.net İşsizlik rekor bir seviyeye yükselmiş durumda olduğunun altını çizen Şahin açıklamasını şu şekilde sürdürdü: “Geçen seneden bugüne yaklaşık 1 milyon kişi işsizler ordusuna dahil olmuştur. Yaklaşık 5 milyon kişi işsizdir. Gençlerin ise neredeyse yüzde 35’i işsiz. 6 milyon genç ne istihdam da ne de öğrenim hayatında yer almaktadır. Üniversite mezunu işsizler 15 yılda 10 kat arttı.  Her 100 üniversite mezunundan 26’sı işsiz. Devletin kasasının teslim edildiği Damat Albayrak eseriyle gurur duyabilir! Müsrif saray rejiminin başarısız ekonomi politikalarının bir sonucu olarak, çaresizlikten insanlar intihara sürükleniyor, yuvalar dağılıyor. Üretim yerine rantı, halk yerine yandaşı koyan keyfi, kuralsız düzeninin sonucu milyonlar için işsizlik, açlık, yoksulluk olmuştur. ‘Bu ne çıldırtan denge Yaprak döker bir yanımız Bir yanımız bahar bahçe’  Korkmazgil’in sözleri ile Ahmet Kaya’yı da anarak Sonsuza kadar sürmeyecektir bu kara düzen. Başka bir Türkiye’nin mümkün olduğunu bu halk saray bezirganlarına gösterecektir.”
CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, Türkiye’deki işsizlik rakamlarına tepki göstererek, “17 yıllık AKP iktidarından halkımızın payına düşen işsizlik, yoksulluk, açlık ve çaresizlik olmuştur. İktidarın yarattığı kendi zenginleri ise rant içinde yüzmektedir” dedi

haberimizvar.net İşsizlik rekor bir seviyeye yükselmiş durumda olduğunun altını çizen Şahin açıklamasını şu şekilde sürdürdü: “Geçen seneden bugüne yaklaşık 1 milyon kişi işsizler ordusuna dahil olmuştur. Yaklaşık 5 milyon kişi işsizdir. Gençlerin ise neredeyse yüzde 35’i işsiz. 6 milyon genç ne istihdam da ne de öğrenim hayatında yer almaktadır. Üniversite mezunu işsizler 15 yılda 10 kat arttı.  Her 100 üniversite mezunundan 26’sı işsiz.

Devletin kasasının teslim edildiği Damat Albayrak eseriyle gurur duyabilir!

Müsrif saray rejiminin başarısız ekonomi politikalarının bir sonucu olarak, çaresizlikten insanlar intihara sürükleniyor, yuvalar dağılıyor.

Üretim yerine rantı, halk yerine yandaşı koyan keyfi, kuralsız düzeninin sonucu milyonlar için işsizlik, açlık, yoksulluk olmuştur.

‘Bu ne çıldırtan denge

Yaprak döker bir yanımız

Bir yanımız bahar bahçe’ 

Korkmazgil’in sözleri ile Ahmet Kaya’yı da anarak

Sonsuza kadar sürmeyecektir bu kara düzen. Başka bir Türkiye’nin mümkün olduğunu bu halk saray bezirganlarına gösterecektir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.