Akdeniz Üniversitesi yurdu da boşaltılacak

YEREL 16.03.2020 - 21:57, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Akdeniz Üniversitesi yurdu da boşaltılacak

Ankara, Konya ve İstanbul’dan sonra Antalya’da da öğrenci yurtlarının karantinada kullanılmak üzere boşaltılacağı bildirildi. Yurt kapılarına asılan yazıda, “Her an yurt tahliye edilecekmiş gibi hazır bulunun” uyarısı yapıldı.

haberimizvar.net-  Ankara, Konya ve İstanbul’dan sonra Antalya’da Akdeniz Üniversitesi kampüsü içinde bulunan Kredi ve Yurtlar Kurumu’na (KYK) bağlı yurtların karantinada kullanılmak üzere boşalacağı bildirildi. Boşaltılma kararı alınan KYK yurtlarının kapılarına öğrencilere ‘hazır olmalarını’ duyuran yazılar asıldı.    ‘BOŞALTMAK İÇİN HER AN HAZIR OLUN’   Yurt yönetimi tarafından kapıya asılan yazıda, “COVİD-19 nedeniyle önceliğimiz olan siz değerli öğrencilerimizin ve toplumun sağlığı için aşağıdaki önlemler alınmıştır. Yurdumuzun tahliye edilebilme olasılığına karşı eşyalarınızı toparlayarak valizlerinizi hazır bulundurmanız Giderken nevresim, yastık ve yorganlarınızı teslim etmeniz Ortak alanlarda eşyalarınızı bırakmamanız, mümkünse eşyalarınızı yanınızda götürmeniz Giderken izin almayı unutmamanız İzinli öğrencilerin eşya alımı gibi nedenlerle yurda giriş-çıkış yapmaması Her an yurt tahliye edilecekmiş gibi hazır bulunmanız önemle rica olunur”.  
Ankara, Konya ve İstanbul’dan sonra Antalya’da da öğrenci yurtlarının karantinada kullanılmak üzere boşaltılacağı bildirildi. Yurt kapılarına asılan yazıda, “Her an yurt tahliye edilecekmiş gibi hazır bulunun” uyarısı yapıldı.

haberimizvar.net-  Ankara, Konya ve İstanbul’dan sonra Antalya’da Akdeniz Üniversitesi kampüsü içinde bulunan Kredi ve Yurtlar Kurumu’na (KYK) bağlı yurtların karantinada kullanılmak üzere boşalacağı bildirildi. Boşaltılma kararı alınan KYK yurtlarının kapılarına öğrencilere ‘hazır olmalarını’ duyuran yazılar asıldı. 

 

‘BOŞALTMAK İÇİN HER AN HAZIR OLUN’

 

Yurt yönetimi tarafından kapıya asılan yazıda, “COVİD-19 nedeniyle önceliğimiz olan siz değerli öğrencilerimizin ve toplumun sağlığı için aşağıdaki önlemler alınmıştır.

  • Yurdumuzun tahliye edilebilme olasılığına karşı eşyalarınızı toparlayarak valizlerinizi hazır bulundurmanız
  • Giderken nevresim, yastık ve yorganlarınızı teslim etmeniz
  • Ortak alanlarda eşyalarınızı bırakmamanız, mümkünse eşyalarınızı yanınızda götürmeniz
  • Giderken izin almayı unutmamanız
  • İzinli öğrencilerin eşya alımı gibi nedenlerle yurda giriş-çıkış yapmaması
  • Her an yurt tahliye edilecekmiş gibi hazır bulunmanız önemle rica olunur”.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.