AKP ilçe başkanı yeni uyandı

SİYASET 15.09.2019 - 16:33, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

AKP ilçe başkanı yeni uyandı

Ak Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Alparslan Belin, yaklaşık on gün önce kendisi hakkında açıklamalarda bulunan CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin’e seslendi.

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin’in,  ‘yalanların listesi’ şeklinde yaptığı basın açıklamasına Ak Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Alparslan Belin’den geç de olsa bir cevap geldi.  Belin,  Konuksever AVM’nin tekrar gündeme gelmesine cevaben yazdığı açıklamada, “ Muratpaşa Belediyesi Meclis kararıyla şehrin kalbi Değirmenönü’nde dev bir AVM yapımının önünü açıldığını kamuoyuna açıklamıştık.  Bizler geçmişte birilerinin yaptığı gibi ne sermaye ne yatırımcı düşmanlığı yapmadık. Bu bölgede ekonomiye, istihdama katkı sağlayacak bir yatırımın kesinlikle karşısında olmadığımızın da altını özellikle çizmek isterim” dedi. Belin, CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin’in partilileri tarafından yanlış bilgilendirildiğini iddia ederken,  “ Ak Partili Belediye Meclis Üyemiz Özlem Gözaçan Biçer’in konuyla ilgili meclis tutanaklarında da yer alan şerh niteliğindeki açıklamalarını okumasını tavsiye ederim. Tekrar hatırlatmak isterim ki bundan sonra da bu konunun ısrarla takipçisi olacak, bu alanda Antalya’nın kalbine adeta bir hançer gibi saplanacak avm projesi yapılmaması için gereken neyse yapacağız” dedi.  
Ak Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Alparslan Belin, yaklaşık on gün önce kendisi hakkında açıklamalarda bulunan CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin’e seslendi.

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin’in,  ‘yalanların listesi’ şeklinde yaptığı basın açıklamasına Ak Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Alparslan Belin’den geç de olsa bir cevap geldi.  Belin,  Konuksever AVM’nin tekrar gündeme gelmesine cevaben yazdığı açıklamada, “ Muratpaşa Belediyesi Meclis kararıyla şehrin kalbi Değirmenönü’nde dev bir AVM yapımının önünü açıldığını kamuoyuna açıklamıştık.  Bizler geçmişte birilerinin yaptığı gibi ne sermaye ne yatırımcı düşmanlığı yapmadık. Bu bölgede ekonomiye, istihdama katkı sağlayacak bir yatırımın kesinlikle karşısında olmadığımızın da altını özellikle çizmek isterim” dedi.

Belin, CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin’in partilileri tarafından yanlış bilgilendirildiğini iddia ederken,  “ Ak Partili Belediye Meclis Üyemiz Özlem Gözaçan Biçer’in konuyla ilgili meclis tutanaklarında da yer alan şerh niteliğindeki açıklamalarını okumasını tavsiye ederim. Tekrar hatırlatmak isterim ki bundan sonra da bu konunun ısrarla takipçisi olacak, bu alanda Antalya’nın kalbine adeta bir hançer gibi saplanacak avm projesi yapılmaması için gereken neyse yapacağız” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.