AKP Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam'dan Süleyman Soylu'yla ilgili şok sözler

SİYASET 13.04.2020 - 17:15, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

AKP Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam'dan Süleyman Soylu'yla ilgili şok sözler

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun istifa kararının ardından flaş bir paylaşımda bulunan AKP Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, "Sana o yetkiyi kimin verdiğini unutma" ifadelerini kullandı. Çam'ın sözleri partilileri ikiye böldü.

haberimizvar.net- Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında cuma günü İçişleri Bakanlığı'nca 30 büyükşehir ve Zonguldak'ta sokağa çıkma yasağı ilan edilmiş, ancak kararın 22:00'de açıklanması vatandaşlar arasında büyük paniğe neden olmuştu. Vatandaşların marketlere ve fırınlara akın ederken, sosyal mesafe de ihlal edilmiş ve durum kamuoyunda büyük tepki toplamıştı. TEPKİLERİN ARDINDAN İSTİFA KARARI Eleştirilerin çığ gibi büyümesinin ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dün akşam istifa kararı aldı. Soylu'nun kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edilmedi.  O PAYLAŞIM PARTİLİLERİ İKİYE BÖLDÜ Soylu'nun istifa kararının hemen akabinde AKP Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam'dan gelen paylaşım ise geniş yankı uyandırdı. Soylu için dikkat çeken imalarda bulunan Çam, şu ifadeleri kullandı: Sn. Süleyman Soylu ’yu tabanımız sevmişti.Ancak,başarının nereden geldiğini,imkan&yetkileri kimin verdiğini,liderimiz Sn. @RTErdogan ’ın gücünü nasıl paylaştığını asla unutmamalı. Şayet liderinden destursuz ayrılır ise,bu muhabbeti yitirir; Kardeşane hatırlatmak istedim!   Çam'ın paylaşımına AKP'lilerin bir kısmı destek verirken, bir kısmı da tepki gösterdi.  
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun istifa kararının ardından flaş bir paylaşımda bulunan AKP Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, "Sana o yetkiyi kimin verdiğini unutma" ifadelerini kullandı. Çam'ın sözleri partilileri ikiye böldü.

haberimizvar.net- Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında cuma günü İçişleri Bakanlığı'nca 30 büyükşehir ve Zonguldak'ta sokağa çıkma yasağı ilan edilmiş, ancak kararın 22:00'de açıklanması vatandaşlar arasında büyük paniğe neden olmuştu.

Vatandaşların marketlere ve fırınlara akın ederken, sosyal mesafe de ihlal edilmiş ve durum kamuoyunda büyük tepki toplamıştı.

TEPKİLERİN ARDINDAN İSTİFA KARARI

Eleştirilerin çığ gibi büyümesinin ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dün akşam istifa kararı aldı. Soylu'nun kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edilmedi.

 O PAYLAŞIM PARTİLİLERİ İKİYE BÖLDÜ

Soylu'nun istifa kararının hemen akabinde AKP Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam'dan gelen paylaşım ise geniş yankı uyandırdı.

Soylu için dikkat çeken imalarda bulunan Çam, şu ifadeleri kullandı:

Sn. Süleyman Soylu ’yu tabanımız sevmişti.Ancak,başarının nereden geldiğini,imkan&yetkileri kimin verdiğini,liderimiz Sn.

@RTErdogan ’ın gücünü nasıl paylaştığını asla unutmamalı. Şayet liderinden destursuz ayrılır ise,bu muhabbeti yitirir; Kardeşane hatırlatmak istedim!

ekran-alintisi-090.png

 

Çam'ın paylaşımına AKP'lilerin bir kısmı destek verirken, bir kısmı da tepki gösterdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.