AKP kendi halkına savaş başlattı

GÜNDEM 22.04.2022 - 13:42, Güncelleme: 22.04.2022 - 13:42
 

AKP kendi halkına savaş başlattı

CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Türkiye’deki konutları yurtdışına pazarlayanlara devlet desteği sağlanması kararına tepki gösterdi.

haberimizvar.net- Vatandaş kira ödemekte ve almakta zorlandığı için isyan ederken AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’deki konutları yurtdışına pazarlayanlara devlet desteği sağlanması kararına imza attı. Ticaret Bakanlığı’nın, bu faaliyette bulunan gayrimenkul şirketlerine ise 1.8 milyon liraya kadar reklam desteği sunacağı belirtildi.  BU MU YERLİLİLİK BU MU MİLLİLİK? CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek de bu karara tepki göstererek şu ifadeleri kullandı:“Erdoğan 2005 yılında “ben ülkemi pazarlamakla mükellefim” demişti, o günden bugüne hayal olan her şey gerçek oldu. AKP iktidarı ülkenin birçok kurumunu özelleştirme adı altında sattı, güzelliklerini beşli çeteye, doğasını da yabancı şirketlere peşkeş çekti. Soruyoruz. Bu mu yerlilik bu mu millilik? Şimdi de sıra halkın ulaşamadığı evleri yabancılara satmak ve satanı da ödüllendirmek mi var?”  “Çarşı pazarda fiyatlar el yakarken, vatandaş kendilerine gelen faturaları ödeyemezken, kira fiyatları uçmuşken ve insanlarımızın ev sahibi olması artık hayal olurken bir darbe de AKP genel başkanından geldi. Türkiye’de yabancılara vatandaşlık karşılığında hesapsız kitapsız yapılan bu emlak satışları nedeniyle, vatandaşlarımız ne ev alabiliyor ne de kiralık ev bulabiliyor.  AKP’nin yabancılara ev satma sevdası yüzünden Antalya başta olmak üzere birçok şehirde emlak fiyatları tavan yaptı. Antalya’da yıllık değer artışı %148. Pandeminin başında 300-400 bin bandındaki bir ev şuan bir buçuk milyon bandında seyrediyor. 1000 lira olan kiralar 4000 lira oldu. Bazı semtlerde 15-25 bin lira kira bedelleri isteniyor. Sebep yabancılara ev satma sevdanız. Vatandaşınız sokakta kalsın.AKP iktidarı, vatanın bir avuç toprağını vermeyeceğiz derken, üç tarafı denizlerle çevrili ülkede, 3 artı 1 lüks daire pazarlamaya başladı.” OY DÜŞÜNCESİ İSE YANILIYORLAR “AKP genel başkanı bu yaptıkları akıl dışı hamlelerin ekonomik krizi önleyeceğini sanıyorsa yanılıyor. Yapılan yabancı uyruklulardan 400 bin dolar toplaman, ev almalarını sağlamak ve ileriye yönelik kendilerine oy düşüncesi olarak bir yatırımsa yine yanılıyor!” ERDOĞAN EMLAKÇILIĞA SOYUNMUŞ “Erdoğan “ekonomistim" diyordu. Sanırım şu sıralar emlakçılığa soyulmuş. Erdoğan ve AKP iktidarının bu yaptığı kendi halkına karşı açılan ekonomik bir savaştır. Emlakçılığa soyunan Erdoğan üstüne vatandaşlık satışını bir de kampanyaya çevirerek evini yabancı uyruklulara satanı da ödüllendiriyor. Bu ihanet unutulmaz. Bunun hesabı sandıkta sorulur.”
CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Türkiye’deki konutları yurtdışına pazarlayanlara devlet desteği sağlanması kararına tepki gösterdi.

haberimizvar.net- Vatandaş kira ödemekte ve almakta zorlandığı için isyan ederken AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’deki konutları yurtdışına pazarlayanlara devlet desteği sağlanması kararına imza attı. Ticaret Bakanlığı’nın, bu faaliyette bulunan gayrimenkul şirketlerine ise 1.8 milyon liraya kadar reklam desteği sunacağı belirtildi.

 BU MU YERLİLİLİK BU MU MİLLİLİK?
CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek de bu karara tepki göstererek şu ifadeleri kullandı:“Erdoğan 2005 yılında “ben ülkemi pazarlamakla mükellefim” demişti, o günden bugüne hayal olan her şey gerçek oldu. AKP iktidarı ülkenin birçok kurumunu özelleştirme adı altında sattı, güzelliklerini beşli çeteye, doğasını da yabancı şirketlere peşkeş çekti. Soruyoruz. Bu mu yerlilik bu mu millilik? Şimdi de sıra halkın ulaşamadığı evleri yabancılara satmak ve satanı da ödüllendirmek mi var?”  “Çarşı pazarda fiyatlar el yakarken, vatandaş kendilerine gelen faturaları ödeyemezken, kira fiyatları uçmuşken ve insanlarımızın ev sahibi olması artık hayal olurken bir darbe de AKP genel başkanından geldi. Türkiye’de yabancılara vatandaşlık karşılığında hesapsız kitapsız yapılan bu emlak satışları nedeniyle, vatandaşlarımız ne ev alabiliyor ne de kiralık ev bulabiliyor. 
AKP’nin yabancılara ev satma sevdası yüzünden Antalya başta olmak üzere birçok şehirde emlak fiyatları tavan yaptı. Antalya’da yıllık değer artışı %148. Pandeminin başında 300-400 bin bandındaki bir ev şuan bir buçuk milyon bandında seyrediyor. 1000 lira olan kiralar 4000 lira oldu. Bazı semtlerde 15-25 bin lira kira bedelleri isteniyor. Sebep yabancılara ev satma sevdanız. Vatandaşınız sokakta kalsın.AKP iktidarı, vatanın bir avuç toprağını vermeyeceğiz derken, üç tarafı denizlerle çevrili ülkede, 3 artı 1 lüks daire pazarlamaya başladı.”

OY DÜŞÜNCESİ İSE YANILIYORLAR
“AKP genel başkanı bu yaptıkları akıl dışı hamlelerin ekonomik krizi önleyeceğini sanıyorsa yanılıyor. Yapılan yabancı uyruklulardan 400 bin dolar toplaman, ev almalarını sağlamak ve ileriye yönelik kendilerine oy düşüncesi olarak bir yatırımsa yine yanılıyor!”
ERDOĞAN EMLAKÇILIĞA SOYUNMUŞ
“Erdoğan “ekonomistim" diyordu. Sanırım şu sıralar emlakçılığa soyulmuş. Erdoğan ve AKP iktidarının bu yaptığı kendi halkına karşı açılan ekonomik bir savaştır. Emlakçılığa soyunan Erdoğan üstüne vatandaşlık satışını bir de kampanyaya çevirerek evini yabancı uyruklulara satanı da ödüllendiriyor. Bu ihanet unutulmaz. Bunun hesabı sandıkta sorulur.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.