AKP kurduğu tuzağa kendi düşecek

SİYASET 18.03.2022 - 13:20, Güncelleme: 18.03.2022 - 13:20
 

AKP kurduğu tuzağa kendi düşecek

İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, seçim yasası değişikliğiyleMillet İttifakı’nın önünü kesmeye çalışan AKP ve MHP’ninheveslerinin kursaklarında kalacağını belirterek, “Geçmişte de seçim yasalarını değiştirerek iktidarını devam ettirmek isteyenler çok oldu. Kendi kurdukları tuzağa kendileri düşecekler” dedi

haberimizvar.net- İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, seçim yasasını değiştirerekMillet İttifakı’nın önünü kesmeye çalışan AKP ve MHP’nin heveslerinin kursaklarında kalacağını açıkladı. Tek Adam yönetimindeki ülkenin artık tamamıyla yönetilemez hale geldiğini kaydeden Başaran, 20 yıllık AKP İktidarının da zamanını doldurduğunu iddia etti. KRİZİN SORUMLUSU AKP VE MHP Ülkenin içine girdiği krizin sorumlusunun tamamen AKP ve küçük ortağı MHP olduğunu kaydeden Başkan Başaran, “Ortada 20 yıldır ülkeyi yönetmeye çalışan bir zihniyet var ancak üzülerek görüyoruz ki, durumumuz hiç de iyi değil. İnsanlarımız geçinemiyor. Ev kiralarını,elektrik ve su paralarını ödemeyen, pazara gidip alış veriş yapamayan, buzdolabını dolduramayan, çocuklarına harçlık veremeyenaileler artık isyan ediyor. Sıkıntı çok büyük ve ülkedeki bu kötü gidişin ve belirsizliğin bir an önce son bulması gerekiyor. Bunun için de tek çözüm seçim sandığıdır” diye konuştu. HEVESLERİ KURSAKLARINDA KALACAK Millet İttifakı’nın önünü kesmeye çalışan AKP ve MHP’nin seçim yasasını değiştirerek bu amacına ulaşmaya çalıştığını vurgulayan Başaran, “Bunlar, vadesi dolmuş AKP iktidarınınson dönemleridir.Zaten onlarda bunun farkındalar. Geçmişte de seçim yasalarını değiştirerek iktidarını devam ettirmek isteyenler çok oldu. Ancak vatandaşımız onlara en iyi cevabı yine seçim sandığında verdi. Dolayısıyla vadesi dolmuş AKP’nin seçim yasasıyla oynayarak bundan fayda saylayacağını düşünmesi boşunadır. Aksine hevesleri kursaklarında kalacak ve kendi kurdukları tuzağa kendileri düşecektir. İlk seçimde bunu yaşayarak hep birlikte göreceğiz” dedi.
İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, seçim yasası değişikliğiyleMillet İttifakı’nın önünü kesmeye çalışan AKP ve MHP’ninheveslerinin kursaklarında kalacağını belirterek, “Geçmişte de seçim yasalarını değiştirerek iktidarını devam ettirmek isteyenler çok oldu. Kendi kurdukları tuzağa kendileri düşecekler” dedi

haberimizvar.net- İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, seçim yasasını değiştirerekMillet İttifakı’nın önünü kesmeye çalışan AKP ve MHP’nin heveslerinin kursaklarında kalacağını açıkladı. Tek Adam yönetimindeki ülkenin artık tamamıyla yönetilemez hale geldiğini kaydeden Başaran, 20 yıllık AKP İktidarının da zamanını doldurduğunu iddia etti.

KRİZİN SORUMLUSU AKP VE MHP
Ülkenin içine girdiği krizin sorumlusunun tamamen AKP ve küçük ortağı MHP olduğunu kaydeden Başkan Başaran, “Ortada 20 yıldır ülkeyi yönetmeye çalışan bir zihniyet var ancak üzülerek görüyoruz ki, durumumuz hiç de iyi değil. İnsanlarımız geçinemiyor. Ev kiralarını,elektrik ve su paralarını ödemeyen, pazara gidip alış veriş yapamayan, buzdolabını dolduramayan, çocuklarına harçlık veremeyenaileler artık isyan ediyor. Sıkıntı çok büyük ve ülkedeki bu kötü gidişin ve belirsizliğin bir an önce son bulması gerekiyor. Bunun için de tek çözüm seçim sandığıdır” diye konuştu.

HEVESLERİ KURSAKLARINDA KALACAK
Millet İttifakı’nın önünü kesmeye çalışan AKP ve MHP’nin seçim yasasını değiştirerek bu amacına ulaşmaya çalıştığını vurgulayan Başaran, “Bunlar, vadesi dolmuş AKP iktidarınınson dönemleridir.Zaten onlarda bunun farkındalar. Geçmişte de seçim yasalarını değiştirerek iktidarını devam ettirmek isteyenler çok oldu. Ancak vatandaşımız onlara en iyi cevabı yine seçim sandığında verdi. Dolayısıyla vadesi dolmuş AKP’nin seçim yasasıyla oynayarak bundan fayda saylayacağını düşünmesi boşunadır. Aksine hevesleri kursaklarında kalacak ve kendi kurdukları tuzağa kendileri düşecektir. İlk seçimde bunu yaşayarak hep birlikte göreceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.