AKP, şeker fabrikalarından kalan arazileri de yok pahasına sattı

GÜNDEM 05.05.2021 - 11:17, Güncelleme: 05.05.2021 - 11:17
 

AKP, şeker fabrikalarından kalan arazileri de yok pahasına sattı

Resmi Gazete'de, Özelleştirme İdaresi Başkanlığına dair tebliğler yayımlandı. Kimi şeker fabrikalarından kalan arazilerin yok pahasına satıldığı görüldü.

haberimizvar.net- Özelleştirme İdaresi Başkanlığına dair Resmi Gazete'nin 5 Mayıs 2021 Çarşamba günü tarihli sayısında tebliğler yayımlandı. Buna göre, bir süre önce Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından farklı illerde düzenlenen özelleştirme ihalelerinin sonuçları açıklandı. Kimi şeker fabrikalarından kalan arazilerin yok pahasına satıldığı görüldü: Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. adına kayıtlı olan Erzincan ili Çayırlı ilçesi Balıklı Köyü 1303 parsel numaralı 22.300 metrekarelik taşınmaz ve üzerindekiler 126 bin TL bedelle satışı kararlaştırıldı. Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. adına kayıtlı olan Erzincan ili Tercan ilçesi Mercan mahallesi 1079 parsel numaralı 30.000 metrekarelik taşınmaz ve üzerindekiler 280 bin TL bedelle satışı kararlaştırıldı. Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. adına kayıtlı olan Kahramanmaraş ili Afşin ilçesi Bakraç Mahallesi 1306 parsel numaralı 10.900 metrekarelik taşınmaz ve üzerindekiler ile 2122 parsel numaralı 19.896 metrekarelik taşınmazlar ve üzerindekiler 280 bin TL bedelle satışı kararlaştırıldı.
Resmi Gazete'de, Özelleştirme İdaresi Başkanlığına dair tebliğler yayımlandı. Kimi şeker fabrikalarından kalan arazilerin yok pahasına satıldığı görüldü.

haberimizvar.net- Özelleştirme İdaresi Başkanlığına dair Resmi Gazete'nin 5 Mayıs 2021 Çarşamba günü tarihli sayısında tebliğler yayımlandı.

Buna göre, bir süre önce Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından farklı illerde düzenlenen özelleştirme ihalelerinin sonuçları açıklandı.

Kimi şeker fabrikalarından kalan arazilerin yok pahasına satıldığı görüldü:

  • Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. adına kayıtlı olan Erzincan ili Çayırlı ilçesi Balıklı Köyü 1303 parsel numaralı 22.300 metrekarelik taşınmaz ve üzerindekiler 126 bin TL bedelle satışı kararlaştırıldı.
  • Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. adına kayıtlı olan Erzincan ili Tercan ilçesi Mercan mahallesi 1079 parsel numaralı 30.000 metrekarelik taşınmaz ve üzerindekiler 280 bin TL bedelle satışı kararlaştırıldı.
  • Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. adına kayıtlı olan Kahramanmaraş ili Afşin ilçesi Bakraç Mahallesi 1306 parsel numaralı 10.900 metrekarelik taşınmaz ve üzerindekiler ile 2122 parsel numaralı 19.896 metrekarelik taşınmazlar ve üzerindekiler 280 bin TL bedelle satışı kararlaştırıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.