AKP’de skandal aşk üçgeni

GÜNDEM 10.10.2019 - 18:36, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

AKP’de skandal aşk üçgeni

Serik Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görülen boşanma davasının dosyasının kahramanları AKP Serik İlçe Yönetim Kurulu Üyesi A.O. ile AKP’nin eski ilçe Başkanları Hasan Kozan ile Ferudun Çelik oldu. Davacı koca tarafından sunulan delillerde davacı olduğu eşi A.O.’nun AKP Serik İlçe binasında, Serik Belediyesi resmi aracında ilçe başkanıyla birliktelik yaşadığı iddia edildi

haberimizvar.net AKP Serik İlçe Başkanı Hasan Kozan’ın görevinden istifa ettiğini açıklamasının ardından skandal aşk üçgeni ile ilgili iddialar mahkeme dosyalarına girdi. Aldatıldığını öğrenen koca T.O., halen partinin resmi internet sitesinde görevde olan AKP Serik ilçe Yönetim Kurulu Üyesi A.O.’nun kendisini aldattığı iddiasıyla Serik Asliye Hukuk Mahkemesi’ne dava açtı. KOCA 600 BİN TL TAZMİNAT İSTİYOR 5 Eylül 2019 tarihinde görülen davanın ilk duruşmasında koca T.O.’nun belgeleriyle mahkemeye sunduğu deliller aşk skandalını ortaya çıkardı. Kendisini aldatan eşinin Serik Belediye Park Bahçeler Müdürlüğü’nde çalıştığını, AKP Serik İlçe Teşkilatı’nda görev aldığını ifade eden koca T.O., zina, haysiyetsiz hayat sürme, onur kırıcı davranış ve evlilik birliğinin temelden sarsılması nedeni ile boşanma talebinde bulunurken, 2 çocuğunun velayetini, 300 bin TL maddi, 300 bin TL manevi ve ayda 2 bin TL olmak üzere nafaka talebinde bulundu. AK PARTİ’NİN İKİ BAŞKANI BİRDEN Davalı eş A.O.’nun AK Parti Serik İlçe eski Başkanı Ferudun Çelik ile ahlaksız görüşmeler yaptığı, AK Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Kozan’la yasak aşk yaşadığını iddia eden koca T.O. cep telefonundaki aşk mesajları, uygunsuz fotoğrafları mahkemeye delil olarak sundu. RESMİ ARAÇ VE PARTİ BİNASI Dudak uçuklatan iddiaların arasında davalı eş A.O.’nun, AKP Serik İlçe eski Başkanı Hasan Kozan’dan çocuk aldırdığı, Serik Belediyesi’ne ait 07 ADD 389 plakalı araçta, AK Parti Serik İlçe Başkanlığı binasında, yayla evinde, köy evinde birliktelik yaşadığı ve çocuk aldırdığı mahkeme kayıtlarına geçti. Yine Kozan’dan önceki AKP Serik İlçe eski Başkanı Ferudun Çelik ile de ahlaksız yazışmalarının olduğunu iddia eden koca T.O. konuşmaların kayıtlarını CD şeklinde mahkemeye sundu. HESAPTAKİ PARA Davacı koca T.O., eşi A.O. ile ortak banka hesaplarında bulunan 110 bin TL’ye tedbir konulmasını, davalı A.O.’nun kullandığı cep telefonunda görüşme ve mesajların son bir yıllık bölümünün kayıtlarının ilgili kurumdan talep edilmesini istedi. Mahkeme davayı ileri bir tarihe erteledi. A.O’nun ise yıllık izne ayrıldığı öğrenildi. NE OLMUŞTU? A.O.’nun Aralık 2011 yılında görevinden istifa eden AKP’nin Serik İlçe eski Başkanı Ferudun Çelik’le de ahlaksız görüşmeler yaptığı daha sonra ilçe yönetiminde yer alan ve son 6 yıldır partinin ilçe başkanlığı görevini üstlenen Hasan Kozan’la ilişki yaşadığı ortaya çıkmasıyla, Kozan beklenmedik bir anda sağlık sorunları olduğunu ifade ederek partisinden istifa etmişti. İddiaya göre; AKP Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’ın yaşananları öğrenmesinin ardından Kozan’dan istifasını istedi ve bu nedenle ilçe başkanlığında görev değişikliği yapıldı. Ekim ayından itibaren AKP Serik İlçe Başkanlığı’nı Ali Karabay yürütüyor.
Serik Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görülen boşanma davasının dosyasının kahramanları AKP Serik İlçe Yönetim Kurulu Üyesi A.O. ile AKP’nin eski ilçe Başkanları Hasan Kozan ile Ferudun Çelik oldu. Davacı koca tarafından sunulan delillerde davacı olduğu eşi A.O.’nun AKP Serik İlçe binasında, Serik Belediyesi resmi aracında ilçe başkanıyla birliktelik yaşadığı iddia edildi

haberimizvar.net AKP Serik İlçe Başkanı Hasan Kozan’ın görevinden istifa ettiğini açıklamasının ardından skandal aşk üçgeni ile ilgili iddialar mahkeme dosyalarına girdi. Aldatıldığını öğrenen koca T.O., halen partinin resmi internet sitesinde görevde olan AKP Serik ilçe Yönetim Kurulu Üyesi A.O.’nun kendisini aldattığı iddiasıyla Serik Asliye Hukuk Mahkemesi’ne dava açtı.

KOCA 600 BİN TL TAZMİNAT İSTİYOR

5 Eylül 2019 tarihinde görülen davanın ilk duruşmasında koca T.O.’nun belgeleriyle mahkemeye sunduğu deliller aşk skandalını ortaya çıkardı. Kendisini aldatan eşinin Serik Belediye Park Bahçeler Müdürlüğü’nde çalıştığını, AKP Serik İlçe Teşkilatı’nda görev aldığını ifade eden koca T.O., zina, haysiyetsiz hayat sürme, onur kırıcı davranış ve evlilik birliğinin temelden sarsılması nedeni ile boşanma talebinde bulunurken, 2 çocuğunun velayetini, 300 bin TL maddi, 300 bin TL manevi ve ayda 2 bin TL olmak üzere nafaka talebinde bulundu.

AK PARTİ’NİN İKİ BAŞKANI BİRDEN

Davalı eş A.O.’nun AK Parti Serik İlçe eski Başkanı Ferudun Çelik ile ahlaksız görüşmeler yaptığı, AK Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Kozan’la yasak aşk yaşadığını iddia eden koca T.O. cep telefonundaki aşk mesajları, uygunsuz fotoğrafları mahkemeye delil olarak sundu.

RESMİ ARAÇ VE PARTİ BİNASI

Dudak uçuklatan iddiaların arasında davalı eş A.O.’nun, AKP Serik İlçe eski Başkanı Hasan Kozan’dan çocuk aldırdığı, Serik Belediyesi’ne ait 07 ADD 389 plakalı araçta, AK Parti Serik İlçe Başkanlığı binasında, yayla evinde, köy evinde birliktelik yaşadığı ve çocuk aldırdığı mahkeme kayıtlarına geçti. Yine Kozan’dan önceki AKP Serik İlçe eski Başkanı Ferudun Çelik ile de ahlaksız yazışmalarının olduğunu iddia eden koca T.O. konuşmaların kayıtlarını CD şeklinde mahkemeye sundu.

HESAPTAKİ PARA

Davacı koca T.O., eşi A.O. ile ortak banka hesaplarında bulunan 110 bin TL’ye tedbir konulmasını, davalı A.O.’nun kullandığı cep telefonunda görüşme ve mesajların son bir yıllık bölümünün kayıtlarının ilgili kurumdan talep edilmesini istedi. Mahkeme davayı ileri bir tarihe erteledi. A.O’nun ise yıllık izne ayrıldığı öğrenildi.

NE OLMUŞTU?

A.O.’nun Aralık 2011 yılında görevinden istifa eden AKP’nin Serik İlçe eski Başkanı Ferudun Çelik’le de ahlaksız görüşmeler yaptığı daha sonra ilçe yönetiminde yer alan ve son 6 yıldır partinin ilçe başkanlığı görevini üstlenen Hasan Kozan’la ilişki yaşadığı ortaya çıkmasıyla, Kozan beklenmedik bir anda sağlık sorunları olduğunu ifade ederek partisinden istifa etmişti. İddiaya göre; AKP Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’ın yaşananları öğrenmesinin ardından Kozan’dan istifasını istedi ve bu nedenle ilçe başkanlığında görev değişikliği yapıldı. Ekim ayından itibaren AKP Serik İlçe Başkanlığı’nı Ali Karabay yürütüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.