AKP’den il başkanları için ‘kader anketi’

GÜNDEM 18.12.2019 - 18:08, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

AKP’den il başkanları için ‘kader anketi’

AKP mevcut il başkanlarıyla yoluna devam edip etmeyeceğini anketle karar verecek. İl başkanları için yapılan ankete ‘kader anketi’ adı verildi.

haberimizvar.net- AKP’de yeni yılla birlikte hızlanacak büyük kongre sürecinde, ‘yola devam edilecek il başkanlarını’ belirlemek için başlatılan operasyonun ikinci aşamasına geçildi. Seçim başarısızlığı yaşananlar arasında 10 il başkanı istifa ettirildikten sonra kalanlar için ‘kader anketi’ yaptırılıyor. ADINA KADER ANKETİ DENİLDİ Her il için belirlenen koordinatör milletvekillerinin raporlarının yanı sıra, göreve devam edecek il başkanları için yapılacak anket dikkate alınacak. Ankette, ‘tabanda karşılıkları olup olmadığı, ilin sorunlarına duyarlılık, il yönetimiyle uyumlu çalışma’ gibi başlıklarda sorular soruluyor. Yeni yılın ikinci haftasında başlayacak ilçe kongrelerinden önce il başkanlarından hangileriyle yola devam edileceği ortaya çıkacak. İstanbul’la ilgili kararı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın vereceği, sadece il başkanı değil, ilçelerin de bir bütün olarak ele alındığı ifade ediliyor. 30 büyükşehire ilişkin değerlendirme, en sona bırakılıyor ve liste Erdoğan tarafından şekillendiriliyor.   
AKP mevcut il başkanlarıyla yoluna devam edip etmeyeceğini anketle karar verecek. İl başkanları için yapılan ankete ‘kader anketi’ adı verildi.

haberimizvar.net- AKP’de yeni yılla birlikte hızlanacak büyük kongre sürecinde, ‘yola devam edilecek il başkanlarını’ belirlemek için başlatılan operasyonun ikinci aşamasına geçildi. Seçim başarısızlığı yaşananlar arasında 10 il başkanı istifa ettirildikten sonra kalanlar için ‘kader anketi’ yaptırılıyor.

ADINA KADER ANKETİ DENİLDİ

Her il için belirlenen koordinatör milletvekillerinin raporlarının yanı sıra, göreve devam edecek il başkanları için yapılacak anket dikkate alınacak. Ankette, ‘tabanda karşılıkları olup olmadığı, ilin sorunlarına duyarlılık, il yönetimiyle uyumlu çalışma’ gibi başlıklarda sorular soruluyor. Yeni yılın ikinci haftasında başlayacak ilçe kongrelerinden önce il başkanlarından hangileriyle yola devam edileceği ortaya çıkacak. İstanbul’la ilgili kararı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın vereceği, sadece il başkanı değil, ilçelerin de bir bütün olarak ele alındığı ifade ediliyor. 30 büyükşehire ilişkin değerlendirme, en sona bırakılıyor ve liste Erdoğan tarafından şekillendiriliyor. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.