AKP’li başkanlar bölge toplantısında

SİYASET 22.09.2019 - 12:59, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

AKP’li başkanlar bölge toplantısında

AK Parti bölge toplantısı Afyon’da yapıldı. Toplantıya Antalya İl Başkanı Taş ile birlikte belediye başkanları katıldı.

Ak Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantısı Afyon’da gerçekleşti. Ak Parti genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki başkanlığında toplanan ve 2 gün süren toplantıya Antalya İl Başkanı Avukat İbrahim Ethem Taş ile birlikte Kepez, Aksu, Serik, Kaş, Gündoğmuş ve Akseki belediye başkanları da katıldı. YEREL YÖNETİMLER DEĞERLENDİRMESİ Yerel yönetimler değerlendirmesinin yapıldığı toplantı ile ilgili İl Başkanı Taş, sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu:  “Yalnızca bugünler için değil; gelecek nesiller için çalışmak da AK Belediyeciliğin önceliklerindendir. Rabbim Memleketimiz için hayırlı yarınlara ulaşmayı nasip etsin.” 
AK Parti bölge toplantısı Afyon’da yapıldı. Toplantıya Antalya İl Başkanı Taş ile birlikte belediye başkanları katıldı.

Ak Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantısı Afyon’da gerçekleşti. Ak Parti genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki başkanlığında toplanan ve 2 gün süren toplantıya Antalya İl Başkanı Avukat İbrahim Ethem Taş ile birlikte Kepez, Aksu, Serik, Kaş, Gündoğmuş ve Akseki belediye başkanları da katıldı.

YEREL YÖNETİMLER DEĞERLENDİRMESİ

Yerel yönetimler değerlendirmesinin yapıldığı toplantı ile ilgili İl Başkanı Taş, sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu:  “Yalnızca bugünler için değil; gelecek nesiller için çalışmak da AK Belediyeciliğin önceliklerindendir. Rabbim Memleketimiz için hayırlı yarınlara ulaşmayı nasip etsin.” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.