AKP'li isimden AKP'li bakana sert tepki: "Davamızın bakanı böyle olacaksa vay halimize!"

GÜNDEM 18.05.2020 - 16:51, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

AKP'li isimden AKP'li bakana sert tepki: "Davamızın bakanı böyle olacaksa vay halimize!"

AKP'li eski milletvekili Mehmet Metiner, "Fatih Sultan Mehmet İstanbul'u işgal etti" diyen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a çok sert tepki gösterdi.

haberimizvar.net-Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, NTV'de katıldığı canlı yayında Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'u 'İşgal ettiğini' söylemişti. Ersoy,  "Fatih Sultan Mehmet İstanbul'u işgal ettikten sonra açıkçası Fatih Sultan Mehmet Vakfı'nı kuruyor" demişti. Bu ifadeler kamuoyunda büyük tepkiyle karşılanırken, Ersoy'a AKP içerisinden de eleştiriler geliyor. Bakan Nuri Ersoy'un sözlerini değerlendiren AKP'li eski milletvekili Mehmet Metiner, "Bu konuda dili sürçenin zihniyetine güvenilmez" ifadelerini kullandı.   Kişisel Twitter hesabından paylaşımda bulunan Mehmet Metiner, şöyle devam etti: "AK DAVAMIZIN BAKANI BÖYLE OLACAKSA VAY HALİMİZE" "Fatih’in İstanbul’u işgal ettiğini söyleyen birinin bu ülkenin Kültür ve Turizm Bakanı olması ziyadesiyle üzücü. Bu konuda dili sürçenin zihniyetine güvenilmez. Özrün kabule şayan değil... Uğruna ölümü göze aldığımız AK davamızın Bakanı böyle olacaksa vay halimize. Kınıyorum!"   
AKP'li eski milletvekili Mehmet Metiner, "Fatih Sultan Mehmet İstanbul'u işgal etti" diyen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a çok sert tepki gösterdi.

haberimizvar.net-Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, NTV'de katıldığı canlı yayında Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'u 'İşgal ettiğini' söylemişti.

Ersoy,  "Fatih Sultan Mehmet İstanbul'u işgal ettikten sonra açıkçası Fatih Sultan Mehmet Vakfı'nı kuruyor" demişti.

Bu ifadeler kamuoyunda büyük tepkiyle karşılanırken, Ersoy'a AKP içerisinden de eleştiriler geliyor.

Bakan Nuri Ersoy'un sözlerini değerlendiren AKP'li eski milletvekili Mehmet Metiner, "Bu konuda dili sürçenin zihniyetine güvenilmez" ifadelerini kullandı.

 

Kişisel Twitter hesabından paylaşımda bulunan Mehmet Metiner, şöyle devam etti:

"AK DAVAMIZIN BAKANI BÖYLE OLACAKSA VAY HALİMİZE"

"Fatih’in İstanbul’u işgal ettiğini söyleyen birinin bu ülkenin Kültür ve Turizm Bakanı olması ziyadesiyle üzücü. Bu konuda dili sürçenin zihniyetine güvenilmez. Özrün kabule şayan değil... Uğruna ölümü göze aldığımız AK davamızın Bakanı böyle olacaksa vay halimize. Kınıyorum!" 

ekran-alintisi-141.png

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.