AKP’li Milletvekili Çelik’i SAVUNDU!

GÜNDEM 04.06.2020 - 13:30, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

AKP’li Milletvekili Çelik’i SAVUNDU!

Antalya’nın Serik ilçesinde Kadriye ve Belek halk plajlarının Kültür ve Turizm Bakanlığı kararıyla otellere tahsis edilmesiyle ilgili yapılan toplantıda AKP Antalya Milletvekili Kemal Çelik’in ‘Hükümet ne yapacağını size mi soracak’ çıkışının www.haberimizvar.net’te yayınlanmasının ardından STK başkanları sosyal medya üzerinden açıklama yaptı. STK başkanlarının iktidara ters düşmemek adına kamu yararı olan Serik halkının çıkarlarını değil, AKP’li Milletvekili Çelik’in savunmaları dikkat çekti.

haberimizvar.net- Antalya’nın Serik ilçesinde halkın denize girebileceği tek alanlar olan Kadriye ve Belek halk plajlarının yarısından fazlasının imar değişikliği yapılarak otellere tahsisi ile başlayan ardından Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile AKP’li Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan arasında ‘500 bin Tl rüşveti kim aldı?’ kavgasına dönüşen konu gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde AKP Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, AKP Antalya Milletvekili Kemal Çelik, AKP Serik İlçe Başkanı Hasan Yıldırım ve ilçedeki STK başkanlarıyla sosyal medyada yayınlanması, fotoğraf çekilmesi yasak olan toplantıda yaşananları www.haberimizvar.net (HABER İÇİN TIKLAYINIZ ) gündeme taşımıştı.  Haberde kamuoyuna bildirilmediği için gizli olarak algılanan toplantıda STK başkanlarının ‘Halkın plajları halka geri verilsin, ilçede yeteri kadar otel var ama bizim denize girecek yerimiz yok’ talebi üzerine Mİlletvetili Çelik'i “Hükümet ne yapacağını size mi soracak” çıkışı yer almıştı. ORTAK AÇIKLAMA Haberimizin ardından kamuoyunda toplantı yapıldığının öğrenilmesi üzerine STK başkanları ortak açıklama yaparak kamu yararına kurulan STK’lar üzerinden Serik halkının değil AKP’li Milletvekili Kemal Çelik’i savundu. Açıklama ilçede şaşkınlık yarattı. İŞTE O AÇIKLAMA STK başkanlarının sosyal medya üzerinden yaptıkları açıklama şöyle: “Tüm STK’lar adına kamuoyuna ilanen duyurulur! 3 Haziran 2020 günü haberimizvar.net İnternet haber sitesinde yayınlanan haberde milletvekilimiz Kemal Çelik tarafından tüm STK başkanlarına hitaben sahillerimizle alakalı toplantıda hükümet ne yapacağını size mi soracak diye herhangi bir yanıtı ve hitabı olmamıştır. Serik sahillerinin konuşulduğu çok önemli gizli olmayan bir toplantıyı hiçbir STK başkanı terk etmemiştir. İlçemiz ve Sahillerimiz adına çok olumlu geçen bir toplantının ardından Boğazkent sahiline yapılan halk plajı çalışmalarının yerinde izlenmesi ile program son bulmuştur. İlçemizin ve STK ‘lar olarak bizlerin çok hassas olduğu bir konuda yalan haber ile kamuoyunun yanlış bilgilendirilmesini ve ilçemiz menfaatleri için oluşturulan bu birlikteliği baltalamaya çalışan bu tür haber sitelerine itibar edilmemesini ve STK’lar olarak bu tür haber sitelerinin kanunen takipçisi olacağımızı, kamuoyuna ilanen duyururuz.”  
Antalya’nın Serik ilçesinde Kadriye ve Belek halk plajlarının Kültür ve Turizm Bakanlığı kararıyla otellere tahsis edilmesiyle ilgili yapılan toplantıda AKP Antalya Milletvekili Kemal Çelik’in ‘Hükümet ne yapacağını size mi soracak’ çıkışının www.haberimizvar.net’te yayınlanmasının ardından STK başkanları sosyal medya üzerinden açıklama yaptı. STK başkanlarının iktidara ters düşmemek adına kamu yararı olan Serik halkının çıkarlarını değil, AKP’li Milletvekili Çelik’in savunmaları dikkat çekti.

haberimizvar.net- Antalya’nın Serik ilçesinde halkın denize girebileceği tek alanlar olan Kadriye ve Belek halk plajlarının yarısından fazlasının imar değişikliği yapılarak otellere tahsisi ile başlayan ardından Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile AKP’li Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan arasında ‘500 bin Tl rüşveti kim aldı?’ kavgasına dönüşen konu gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde AKP Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, AKP Antalya Milletvekili Kemal Çelik, AKP Serik İlçe Başkanı Hasan Yıldırım ve ilçedeki STK başkanlarıyla sosyal medyada yayınlanması, fotoğraf çekilmesi yasak olan toplantıda yaşananları www.haberimizvar.net (HABER İÇİN TIKLAYINIZ ) gündeme taşımıştı.  Haberde kamuoyuna bildirilmediği için gizli olarak algılanan toplantıda STK başkanlarının ‘Halkın plajları halka geri verilsin, ilçede yeteri kadar otel var ama bizim denize girecek yerimiz yok’ talebi üzerine Mİlletvetili Çelik'i “Hükümet ne yapacağını size mi soracak” çıkışı yer almıştı.

ORTAK AÇIKLAMA

Haberimizin ardından kamuoyunda toplantı yapıldığının öğrenilmesi üzerine STK başkanları ortak açıklama yaparak kamu yararına kurulan STK’lar üzerinden Serik halkının değil AKP’li Milletvekili Kemal Çelik’i savundu. Açıklama ilçede şaşkınlık yarattı.

İŞTE O AÇIKLAMA

STK başkanlarının sosyal medya üzerinden yaptıkları açıklama şöyle:

“Tüm STK’lar adına kamuoyuna ilanen duyurulur!

3 Haziran 2020 günü haberimizvar.net İnternet haber sitesinde yayınlanan haberde milletvekilimiz Kemal Çelik tarafından tüm STK başkanlarına hitaben sahillerimizle alakalı toplantıda hükümet ne yapacağını size mi soracak diye herhangi bir yanıtı ve hitabı olmamıştır. Serik sahillerinin konuşulduğu çok önemli gizli olmayan bir toplantıyı hiçbir STK başkanı terk etmemiştir. İlçemiz ve Sahillerimiz adına çok olumlu geçen bir toplantının ardından Boğazkent sahiline yapılan halk plajı çalışmalarının yerinde izlenmesi ile program son bulmuştur. İlçemizin ve STK ‘lar olarak bizlerin çok hassas olduğu bir konuda yalan haber ile kamuoyunun yanlış bilgilendirilmesini ve ilçemiz menfaatleri için oluşturulan bu birlikteliği baltalamaya çalışan bu tür haber sitelerine itibar edilmemesini ve STK’lar olarak bu tür haber sitelerinin kanunen takipçisi olacağımızı, kamuoyuna ilanen duyururuz.”  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.