Akşener sadece Berberoğlu için yorum yaptı

SİYASET 05.06.2020 - 17:03, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Akşener sadece Berberoğlu için yorum yaptı

Vekillik düşürme işlemi yapılan üç milletvekilinden sadece CHP'li Enis Berberoğlu hakkında yorum yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Enis’in teröristlikle, casuslukla suçlanmasını doğru bulmuyorum" ifadesini kullandı. Akşener daha sonra Suriye'den bahsederek "Aldığımız bilgiler çok olumsuz" dedi.

haberimizvar.net- İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, üç milletvekili hakkındaki vekillik düşürme işlemiyle ilgili yorum yaparken, HDP’li Leyla Güven ve Musa Farisoğulları’na değinmedi.   Fox TV’de yayınlanan Çalar Saat programında konuşan Akşener, CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu’nun, eşiyle aynı okulda okuduğunu anlattı ve şöyle konuştu: ‘ENİS’İN TERÖRİST OLAMAYACAĞININ KANITI’ “Kendisini tanıyorum, önemli bir gazeteci. Enis’in teröristlikle, casuslukla suçlanmasını doğru bulmuyorum. Eğer siz Enis Berberoğlu’na çalıştığı gazeteler üzerinden bakarsanız, asla bir toz zerresi kadar bir şey bulamazsınız. Şu meşhur TIR’larla ilgili konu. Ben o gün MHP’deydim. O gün bir arkadaşımız açık bir beyanda bulundu. Bugün o arkadaşımız AKP milletvekili. Ben Enis’i aradım, ‘Ben yatarım çıkarım, demokrasiye katkısı olacaksa. Bu da geçer’ dedi. Bu da Enis’in terörist olamayacağının kanıtı.” SURİYE, LİBYA, TRUMP… Akşener, yayında Suriye’den de bahsederek, olumsuz bilgilerin geldiğini söyledi. Akşener şöyle konuştu: “Aldığımız bilgiler çok olumsuz. Suriye’de Jefry James’in Barzani ve PYD,PKK ile bir devletçiğe gidildiğine dair bilgiler geliyor. Biz dün bununla ilgili araştırma önergesi verdik ama kabul edilmedi. Rusya ile Suriye’ye yönelik bir ateşkes anlaşması yapılmış beraber devriye yapılacaktı. Buna yönelik de olumsuz bilgiler geliyor. Libya’da da burada nasıl söylerim bilemiyorum ama Libya petrolünün orada da bizim çocuklarımızın bir görev sahibi olduklarına yönelik bilgiler aldık. Ancak bu kibarlıkta söyleyeyim. Trump gitti İncil salladı. Daha sonra, ‘Polislere ayaktan vurmayı öğretmeliyiz’ dedi. Karşıyı şeytanlaştırmaya çalışıyor. Biz de de durum aynı. Seçim kazanmak üzerinden değerlerimiz üzerinden vatandaşı çarpıştırdıkça o değerlerin içini boşalttınız.”    
Vekillik düşürme işlemi yapılan üç milletvekilinden sadece CHP'li Enis Berberoğlu hakkında yorum yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Enis’in teröristlikle, casuslukla suçlanmasını doğru bulmuyorum" ifadesini kullandı. Akşener daha sonra Suriye'den bahsederek "Aldığımız bilgiler çok olumsuz" dedi.

haberimizvar.net- İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, üç milletvekili hakkındaki vekillik düşürme işlemiyle ilgili yorum yaparken, HDP’li Leyla Güven ve Musa Farisoğulları’na değinmedi.

 

Fox TV’de yayınlanan Çalar Saat programında konuşan Akşener, CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu’nun, eşiyle aynı okulda okuduğunu anlattı ve şöyle konuştu:

‘ENİS’İN TERÖRİST OLAMAYACAĞININ KANITI’

“Kendisini tanıyorum, önemli bir gazeteci. Enis’in teröristlikle, casuslukla suçlanmasını doğru bulmuyorum. Eğer siz Enis Berberoğlu’na çalıştığı gazeteler üzerinden bakarsanız, asla bir toz zerresi kadar bir şey bulamazsınız. Şu meşhur TIR’larla ilgili konu. Ben o gün MHP’deydim. O gün bir arkadaşımız açık bir beyanda bulundu. Bugün o arkadaşımız AKP milletvekili. Ben Enis’i aradım, ‘Ben yatarım çıkarım, demokrasiye katkısı olacaksa. Bu da geçer’ dedi. Bu da Enis’in terörist olamayacağının kanıtı.”

SURİYE, LİBYA, TRUMP…

Akşener, yayında Suriye’den de bahsederek, olumsuz bilgilerin geldiğini söyledi. Akşener şöyle konuştu: “Aldığımız bilgiler çok olumsuz. Suriye’de Jefry James’in Barzani ve PYD,PKK ile bir devletçiğe gidildiğine dair bilgiler geliyor. Biz dün bununla ilgili araştırma önergesi verdik ama kabul edilmedi. Rusya ile Suriye’ye yönelik bir ateşkes anlaşması yapılmış beraber devriye yapılacaktı. Buna yönelik de olumsuz bilgiler geliyor. Libya’da da burada nasıl söylerim bilemiyorum ama Libya petrolünün orada da bizim çocuklarımızın bir görev sahibi olduklarına yönelik bilgiler aldık. Ancak bu kibarlıkta söyleyeyim. Trump gitti İncil salladı. Daha sonra, ‘Polislere ayaktan vurmayı öğretmeliyiz’ dedi. Karşıyı şeytanlaştırmaya çalışıyor. Biz de de durum aynı. Seçim kazanmak üzerinden değerlerimiz üzerinden vatandaşı çarpıştırdıkça o değerlerin içini boşalttınız.”  

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.