Akşener: Tekrar söylüyorum, paranızı ödemeyeceğiz

GÜNDEM 28.06.2021 - 18:14, Güncelleme: 28.06.2021 - 18:14
 

Akşener: Tekrar söylüyorum, paranızı ödemeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kanal İstanbul ihalesine girecek şirketlerin paralarını ‘söke söke alırlar’ sözlerine karşılık veren Akşener, “Milleti tehdit etti. Tüm şirketlere tekrar sesleniyorum, kesinlikle o paraları ödemeyeceğiz, şimdiden bilin” dedi.

haberimizvar.net- İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Muğla’nın Milas ilçesinde esnafı ziyaret etti. Ardından, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ü ziyaret eden Akşener basın mensuplarının sorularına yanıt verdi. Erdoğan’ın ‘söke söke alırlar’ sözlerine karşılık veren Akşener, “Kendi partim adına tekrar söyleyeyim, yerli yabancı tüm şirketlere sesleniyorum, bu ihalenin içinde yer alanlar, kesinlikle biz ilk seçimde iktidar olacağız ve kesinlikle o paraları ödemeyeceğiz. Şimdiden bilin. Erdoğan da bunu kabul etmiş görünüyor” diye konuştu. ERDOĞAN MİLLETİ TEHDİT EDİYOR Muhalefet partilerinin Kanal İstanbul projesinin ihalesine girecek yerli ve yabancı firmalara ‘paranızı ödemeyeceğiz’ sözlerine tepki gösteren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Söke söke sizden bu paraları uluslararası tahkim yoluyla da alırlar” demişti. Erdoğan’a cevap veren Akşener, “Sayın Erdoğan anlaşılıyor ki gelecek ilk seçimde iktidar olamayacaklarını, seçimi kazanamayacaklarını anlamış. Milleti, ‘söke söke alırlar’ diye tehdit etti. Erdoğan Türkiye Cumhuriyeti devletinin ve milletinin cumhurbaşkanı mıdır, yoksa tahkim üzerinden Batılı ülkelerin ya da Çin gibi ülkelerin savunucusu mudur, onların avukatı mıdır” diye sordu. ÜLKENİN DAĞINA, TAŞINA ÇÖKÜLDÜ Marmaris’te ormanlık alanda çıkan yangının şaibeli olduğu ve buraya otel yapılacağı iddialarına da değinen Akşener, “Dün bir arkadaşımdan duydum, çok hoşuma gitti. ‘Akıllı yangınlar’ diye bir kavram var. Buralı Muğlalı kardeşlerimizden ortaya çıkmıştır. Bu ‘akıllı yangınlar’ tatil yörelerinde, sahil kesimlerinde çok sık başımıza gelen, söndürülmesinde nedense genellikle sorunlar olan ve yeteri miktarda yandıktan sonra söndürülen yangınlar bunlar. Bunun peşinde olacağız. Bu artık Türkiye’nin yönetilemediği, dağına, taşına, kuşuna çöküldüğü anlamını taşıyor. Türkiye’de yolsuzluklar şaibeler zaman zaman olmuştur, ama Osmanlı döneminden beri yapılmayan bir şey vardır, tapunun delinmesi. Türkiye’de maalesef bu da gerçekleşmiştir” dedi. 
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kanal İstanbul ihalesine girecek şirketlerin paralarını ‘söke söke alırlar’ sözlerine karşılık veren Akşener, “Milleti tehdit etti. Tüm şirketlere tekrar sesleniyorum, kesinlikle o paraları ödemeyeceğiz, şimdiden bilin” dedi.

haberimizvar.net-  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Muğla’nın Milas ilçesinde esnafı ziyaret etti. Ardından, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ü ziyaret eden Akşener basın mensuplarının sorularına yanıt verdi. Erdoğan’ın ‘söke söke alırlar’ sözlerine karşılık veren Akşener, “Kendi partim adına tekrar söyleyeyim, yerli yabancı tüm şirketlere sesleniyorum, bu ihalenin içinde yer alanlar, kesinlikle biz ilk seçimde iktidar olacağız ve kesinlikle o paraları ödemeyeceğiz. Şimdiden bilin. Erdoğan da bunu kabul etmiş görünüyor” diye konuştu.

ERDOĞAN MİLLETİ TEHDİT EDİYOR

Muhalefet partilerinin Kanal İstanbul projesinin ihalesine girecek yerli ve yabancı firmalara ‘paranızı ödemeyeceğiz’ sözlerine tepki gösteren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Söke söke sizden bu paraları uluslararası tahkim yoluyla da alırlar” demişti. Erdoğan’a cevap veren Akşener, “Sayın Erdoğan anlaşılıyor ki gelecek ilk seçimde iktidar olamayacaklarını, seçimi kazanamayacaklarını anlamış. Milleti, ‘söke söke alırlar’ diye tehdit etti. Erdoğan Türkiye Cumhuriyeti devletinin ve milletinin cumhurbaşkanı mıdır, yoksa tahkim üzerinden Batılı ülkelerin ya da Çin gibi ülkelerin savunucusu mudur, onların avukatı mıdır” diye sordu.

ÜLKENİN DAĞINA, TAŞINA ÇÖKÜLDÜ

Marmaris’te ormanlık alanda çıkan yangının şaibeli olduğu ve buraya otel yapılacağı iddialarına da değinen Akşener, “Dün bir arkadaşımdan duydum, çok hoşuma gitti. ‘Akıllı yangınlar’ diye bir kavram var. Buralı Muğlalı kardeşlerimizden ortaya çıkmıştır. Bu ‘akıllı yangınlar’ tatil yörelerinde, sahil kesimlerinde çok sık başımıza gelen, söndürülmesinde nedense genellikle sorunlar olan ve yeteri miktarda yandıktan sonra söndürülen yangınlar bunlar. Bunun peşinde olacağız. Bu artık Türkiye’nin yönetilemediği, dağına, taşına, kuşuna çöküldüğü anlamını taşıyor. Türkiye’de yolsuzluklar şaibeler zaman zaman olmuştur, ama Osmanlı döneminden beri yapılmayan bir şey vardır, tapunun delinmesi. Türkiye’de maalesef bu da gerçekleşmiştir” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.