Akşener’den Soylu’ya çağrı: ‘Ben olsam istifa ederdim’

SİYASET 30.12.2019 - 21:49, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Akşener’den Soylu’ya çağrı: ‘Ben olsam istifa ederdim’

İYİ Parti lideri Akşener, basın danışmanı gazeteci Murat İde’ye yönelik saldırıyla ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu eleştirdi. Soylu’nun bakanlığında dövülmedik adam kalmadığını söyleyen Akşener, “Ben olsam istifa ederdim” dedi.

haberimizvar.net- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM Başkanlığına sunulan Libya tezkeresi için görüş alışverişinde bulunmak üzere İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret etti. İki lider birbirleri ile tokalaşarak, basın mensuplarına poz verdi. Daha sonra Akşener’in makam odasına geçen Kılıçdaroğlu, önceki gün İstanbul’da saldırıya uğrayan Akşener’in basın danışmanı gazeteci Murat İde’ye “Geçmiş olsun” dedi. Bunun üzerine Akşener ise “İçişleri Bakanı en başarılı İçişleri Bakanı olduğunu iddia ediyor. Onun bakanlığında dövülmedik adam kalmadı. En son basın danışmanım darbedildi. Ben olsam istifa ederdim” dedi.   EVİNİN ÖNÜNDE SALDIRIYA UĞRAMIŞTI   İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in basın danışmanı Murat İde’ye evinin önünde saldırı girişiminde bulunulmuştu. 7-8 kişilik bir grubun saldırısına uğrayan İde’nin, ruhsatlı silahıyla havaya ateş açarak, saldırıdan kurtulabildiği belirtilmişti. Olayla ilgili başlatılan soruşturmada 6 kişi gözaltına alınmıştı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 6 şüpheliden 1’i savcılık, 5’i mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. (Kaynak: VeryansınTV)  
İYİ Parti lideri Akşener, basın danışmanı gazeteci Murat İde’ye yönelik saldırıyla ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu eleştirdi. Soylu’nun bakanlığında dövülmedik adam kalmadığını söyleyen Akşener, “Ben olsam istifa ederdim” dedi.

haberimizvar.net- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM Başkanlığına sunulan Libya tezkeresi için görüş alışverişinde bulunmak üzere İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret etti. İki lider birbirleri ile tokalaşarak, basın mensuplarına poz verdi. Daha sonra Akşener’in makam odasına geçen Kılıçdaroğlu, önceki gün İstanbul’da saldırıya uğrayan Akşener’in basın danışmanı gazeteci Murat İde’ye “Geçmiş olsun” dedi. Bunun üzerine Akşener ise “İçişleri Bakanı en başarılı İçişleri Bakanı olduğunu iddia ediyor. Onun bakanlığında dövülmedik adam kalmadı. En son basın danışmanım darbedildi. Ben olsam istifa ederdim” dedi.

 

EVİNİN ÖNÜNDE SALDIRIYA UĞRAMIŞTI

 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in basın danışmanı Murat İde’ye evinin önünde saldırı girişiminde bulunulmuştu. 7-8 kişilik bir grubun saldırısına uğrayan İde’nin, ruhsatlı silahıyla havaya ateş açarak, saldırıdan kurtulabildiği belirtilmişti. Olayla ilgili başlatılan soruşturmada 6 kişi gözaltına alınmıştı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 6 şüpheliden 1’i savcılık, 5’i mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. (Kaynak: VeryansınTV)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.