Akşener'e üç isim söylendi

SİYASET 17.01.2022 - 16:53, Güncelleme: 17.01.2022 - 16:53
 

Akşener'e üç isim söylendi

Meral Akşener 19 ilçe belediye başkanı ile görüştü. Başkanlar Ekrem İmamoğlu veya Mansur Yavaş'ın Cumhurbaşkanı adayı olması gerektiğini söyledi, Akşener'in adaylığını isteyenler de oldu.

Haberimizvar.net-İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin 19 ilçe belediye başkanı ile toplantı yaptı. Görüşmede cumhurbaşkanı adaylığı da konuşuldu. Başkanların bir kısmı Ekrem İmamoğlu bir kısmı ise Mansur Yavaş'ın adaylığı halinde yarışın kazanılabileceğini savundu. Bazı belediye başkanları ise Akşener'in aday olmasını beklediklerini ama, "Mesele ben meselesi değil, mesele Türkiye" yanıtını verdi. İYİ Parti lideri Meral Akşener genel merkezde 19 ilçe belediye başkanı ile bir araya geldi. Habertürk'ten Mahir Kılıç'ın haberine göre belediyelerin çalışmaları, ihtiyaçları ve önümüzdeki seçimler toplantıda masaya yatırıldı. Bazı belediye başkanları yaşadıkları ve dile getirilmesini bekledikleri sorunları iletti. Yaklaşık 4 saat süren toplantıda İYİ Parti lideri uzun uzun notlar aldı. İletilen sorunlardan biri de asgari ücrete ilişkin oldu. Bazı belediye başkanları asgari ücretin yüzde 50 oranında artırıldığını ancak gelirlerinin o oranda artmadığını söyledi.   'KAVGADAN UZAK DURUN' MESAJI Önümüzdeki seçimler de toplantının önemli başlıklarından biriydi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener başkanlara "sahada olun, milletin sorunlarını çözün ve kavgadan uzak durun" talimatı verdi. Seçim sürecinin sert bir iklimde geçeceğini kaydetti. BAŞKANLAR 'İMAMOĞLU YA DA YAVAŞ'LA KAZANILIR' DEDİ  Toplantıda Cumhurbaşkanlığı seçimleri de görüşüldü. Meral Akşener, kim olursa olsun Millet İttifakı adayının 13. Cumhurbaşkanı söyledi. Söz alan belediye başkanları kendi bölgelerindeki genel kanaatleri iletti. Başkanların bir kısmı Mansur Yavaş bir kısmı ise Ekrem İmamoğlu'nun aday olması halinde cumhurbaşkanlığını kazanabileceğini belirtti. Bazı belediye başkanları ise, Meral Akşener'e "Sizin adaylığınızı bekliyoruz" dedi. Ancak Akşener, bir kez daha 'başbakanlığı' işaret etti. Aday olmayacağını belirten İYİ Parti lideri, "Mesele ben meselesi değil. mesele Türkiye. Yorulmuş bir hükümet var. Türkiye'nin normalleşmesi lazım. Bunu kırıp dökmeden parlamenter sisteme geçirecek bir cumhurbaşkanı adayı ile gerçekleştirebiliriz" ifadelerini kullandı.
Meral Akşener 19 ilçe belediye başkanı ile görüştü. Başkanlar Ekrem İmamoğlu veya Mansur Yavaş'ın Cumhurbaşkanı adayı olması gerektiğini söyledi, Akşener'in adaylığını isteyenler de oldu.

Haberimizvar.net-İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin 19 ilçe belediye başkanı ile toplantı yaptı. Görüşmede cumhurbaşkanı adaylığı da konuşuldu. Başkanların bir kısmı Ekrem İmamoğlu bir kısmı ise Mansur Yavaş'ın adaylığı halinde yarışın kazanılabileceğini savundu. Bazı belediye başkanları ise Akşener'in aday olmasını beklediklerini ama, "Mesele ben meselesi değil, mesele Türkiye" yanıtını verdi.

İYİ Parti lideri Meral Akşener genel merkezde 19 ilçe belediye başkanı ile bir araya geldi. Habertürk'ten Mahir Kılıç'ın haberine göre belediyelerin çalışmaları, ihtiyaçları ve önümüzdeki seçimler toplantıda masaya yatırıldı. Bazı belediye başkanları yaşadıkları ve dile getirilmesini bekledikleri sorunları iletti. Yaklaşık 4 saat süren toplantıda İYİ Parti lideri uzun uzun notlar aldı.

İletilen sorunlardan biri de asgari ücrete ilişkin oldu. Bazı belediye başkanları asgari ücretin yüzde 50 oranında artırıldığını ancak gelirlerinin o oranda artmadığını söyledi.

 

'KAVGADAN UZAK DURUN' MESAJI
Önümüzdeki seçimler de toplantının önemli başlıklarından biriydi. İYİ Parti Genel Başkanı Meral
Akşener başkanlara "sahada olun, milletin sorunlarını çözün ve kavgadan uzak durun" talimatı verdi. Seçim sürecinin sert bir iklimde geçeceğini kaydetti.

BAŞKANLAR 'İMAMOĞLU YA DA YAVAŞ'LA KAZANILIR' DEDİ 
Toplantıda Cumhurbaşkanlığı seçimleri de görüşüldü. Meral Akşener, kim olursa olsun Millet İttifakı adayının 13. Cumhurbaşkanı söyledi. Söz alan belediye başkanları kendi bölgelerindeki genel kanaatleri iletti. Başkanların bir kısmı Mansur Yavaş bir kısmı ise Ekrem İmamoğlu'nun aday olması halinde cumhurbaşkanlığını kazanabileceğini belirtti.

Bazı belediye başkanları ise, Meral Akşener'e "Sizin adaylığınızı bekliyoruz" dedi. Ancak Akşener, bir kez daha 'başbakanlığı' işaret etti. Aday olmayacağını belirten İYİ Parti lideri, "Mesele ben meselesi değil. mesele Türkiye. Yorulmuş bir hükümet var. Türkiye'nin normalleşmesi lazım. Bunu kırıp dökmeden parlamenter sisteme geçirecek bir cumhurbaşkanı adayı ile gerçekleştirebiliriz" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.