Aksulu üreticiler, Pakdemirli’yi bekliyor

GÜNDEM 30.11.2020 - 12:10, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Aksulu üreticiler, Pakdemirli’yi bekliyor

Aksu Üretici Birliği Başkanı Turan Şahin, ilçede üretilen tamamı yerli ve milli tohumların, ülkemizi dışa bağımlılıktan kurtardığını belirterek, “Bakanımız Bekir Pakdemirli’yi ilçemize bekliyoruz” dedi

haberimizvar.net- Aksu Üretici Birliği Başkanı Turan Şahin, Türk tohumculuğunun geldiği noktada, tamamen yerli ve milli ürünlerin, ülkemizi “Tohum Üreten Ülkeler” listesine yerleştirdiğini söyledi. Başkan Turan Şahin, birliğin kasım ayı faaliyet çalışmaları kapsamında, ilçede bulunan Yüksel Tohum ve Multi Tohum üretim tesislerini ziyaret etti.  BİLGİLENDİRME YAPILDI  Başkan Şahin’e, Yüksel Tohum Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yüksel ekibinde görev yapan Yakup Yüksel, Ali Yüksel, Güray Yüksel ve ihracatçı Hüseyin Erdoğan ile gerçekleştirilen toplantıda Türk tohumunun geldiği nokta hakkında bilgilendirme yapıldı. Başkan Şahin; Pakistan, İspanya ve Türkiye’de ürettiği tohumu dünyanın 75 ülkesine ihraç eden Yüksel Tohum’un ve bakteriden arındırılmış temiz tohum üreten Multi Tohum’un, Türk Tarımı’nı dışa bağımlılıktan kurtardığını, artık Türkiye'de kendi kendine yetebilen Türk milli ve yerli tohumun üretildiğini  açık ve net bir şekilde gördüğünü söyledi. DAVET MEKTUBU  Başkan Turan Şahin, aldığı bilgiler doğrultusunda, Aksu Üreticiler Birliği olarak, Türk tohumculuğunun geldiği nokta hakkında Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli’nin tesisleri yerinde görmesi için bir davet mektubu yazacaklarını da kaydetti.
Aksu Üretici Birliği Başkanı Turan Şahin, ilçede üretilen tamamı yerli ve milli tohumların, ülkemizi dışa bağımlılıktan kurtardığını belirterek, “Bakanımız Bekir Pakdemirli’yi ilçemize bekliyoruz” dedi

haberimizvar.net- Aksu Üretici Birliği Başkanı Turan Şahin, Türk tohumculuğunun geldiği noktada, tamamen yerli ve milli ürünlerin, ülkemizi “Tohum Üreten Ülkeler” listesine yerleştirdiğini söyledi. Başkan Turan Şahin, birliğin kasım ayı faaliyet çalışmaları kapsamında, ilçede bulunan Yüksel Tohum ve Multi Tohum üretim tesislerini ziyaret etti. 

BİLGİLENDİRME YAPILDI 
Başkan Şahin’e, Yüksel Tohum Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yüksel ekibinde görev yapan Yakup Yüksel, Ali Yüksel, Güray Yüksel ve ihracatçı Hüseyin Erdoğan ile gerçekleştirilen toplantıda Türk tohumunun geldiği nokta hakkında bilgilendirme yapıldı. Başkan Şahin; Pakistan, İspanya ve Türkiye’de ürettiği tohumu dünyanın 75 ülkesine ihraç eden Yüksel Tohum’un ve bakteriden arındırılmış temiz tohum üreten Multi Tohum’un, Türk Tarımı’nı dışa bağımlılıktan kurtardığını, artık Türkiye'de kendi kendine yetebilen Türk milli ve yerli tohumun üretildiğini  açık ve net bir şekilde gördüğünü söyledi.
DAVET MEKTUBU 
Başkan Turan Şahin, aldığı bilgiler doğrultusunda, Aksu Üreticiler Birliği olarak, Türk tohumculuğunun geldiği nokta hakkında Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli’nin tesisleri yerinde görmesi için bir davet mektubu yazacaklarını da kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.