Alanya’da iki avukata saldıran bir kişi daha tutuklandı

GÜNDEM 09.08.2022 - 10:37, Güncelleme: 09.08.2022 - 10:37
 

Alanya’da iki avukata saldıran bir kişi daha tutuklandı

Alanya’da Avukat Pelin Şenli ile SOL Parti İlçe Yöneticisi Av. Ali Can Atalay’a yönelik saldırıya ilişkin tutuklananların sayısı 3'e yükseldi.

haberimizvar.net Antalya Alanya’da Avukat Pelin Şenli ile SOL Parti İlçe Yöneticisi Av. Ali Can Atalay’a saldıran bir kişi daha tutuklandı. Saldırının planlayıcısı olduğu belirtilen ve 39 ayrı suç kaydı olan A.A. dün yakalanarak tutuklandı.  Avukatlar Ali Can Atalay ve Pelin Şenli, 29 Temmuz’da yaklaşık 8 kişinin saldırısına maruz bırakılmıştı. Av. Şenli, saldırganlar tarafından darbedilerek zorla götürülmek istenmişti. Bu sırada yanında bulunan Av. Atalay müdahale etmişti. Saldırganlar her iki avukatı da sert şekilde darbedip olay yerinden kaçarak uzaklaşmıştı. A.A. ile birlikte toplamda 3 saldırgan tutuklanmış oldu.
Alanya’da Avukat Pelin Şenli ile SOL Parti İlçe Yöneticisi Av. Ali Can Atalay’a yönelik saldırıya ilişkin tutuklananların sayısı 3'e yükseldi.

haberimizvar.net Antalya Alanya’da Avukat Pelin Şenli ile SOL Parti İlçe Yöneticisi Av. Ali Can Atalay’a saldıran bir kişi daha tutuklandı. Saldırının planlayıcısı olduğu belirtilen ve 39 ayrı suç kaydı olan A.A. dün yakalanarak tutuklandı.

 Avukatlar Ali Can Atalay ve Pelin Şenli, 29 Temmuz’da yaklaşık 8 kişinin saldırısına maruz bırakılmıştı. Av. Şenli, saldırganlar tarafından darbedilerek zorla götürülmek istenmişti. Bu sırada yanında bulunan Av. Atalay müdahale etmişti.

Saldırganlar her iki avukatı da sert şekilde darbedip olay yerinden kaçarak uzaklaşmıştı.

A.A. ile birlikte toplamda 3 saldırgan tutuklanmış oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.