Algınız batsın!

GÜNDEM 26.01.2020 - 11:52, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Algınız batsın!

Basın toplantısında mikrofonu açık kalan Elazığ Valisi Kaldırım’ın Bakan Soylu’ya “Kamuoyunda algı çok iyi şu anda” demesine tepki gösteren CHP ilçe başkanı Hasan Şahin, “Yoksulların ölümünden siyasi rant elde etmeye çalışan algınız batsın” dedi.

haberimizvar.net-Elazığ’da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından şehre gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, ortak basın açıklaması düzenledi. Basın açıklaması sırasında da mikrofonu açık kalan Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım’ın bakanlara, “Kamuoyunda algı çok iyi şu anda” şeklinde konuşması dikkat çekti. ‘AHLAKSIZLAR SÜRÜSÜ’ Vali Kaldırım’ın bu sözlerine Antalya’dan ağır tepki gösteren CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, “İktidarını halka hizmet yoluyla değil algı operasyonlarıyla sürdürmeye çalışanlar. İnsanların acılarının üzerine kendi siyasi geleceklerini inşa etmeye çalışan ahlaksızlar sürüsü. Büyük çoğunlukla yoksulların ölümüne sebep olan bir deprem anında bile siyasi rant elde etmeye çalışan algınız batsın” ifadelerini kullandı.  
Basın toplantısında mikrofonu açık kalan Elazığ Valisi Kaldırım’ın Bakan Soylu’ya “Kamuoyunda algı çok iyi şu anda” demesine tepki gösteren CHP ilçe başkanı Hasan Şahin, “Yoksulların ölümünden siyasi rant elde etmeye çalışan algınız batsın” dedi.

haberimizvar.net-Elazığ’da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından şehre gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, ortak basın açıklaması düzenledi. Basın açıklaması sırasında da mikrofonu açık kalan Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım’ın bakanlara, “Kamuoyunda algı çok iyi şu anda” şeklinde konuşması dikkat çekti.

‘AHLAKSIZLAR SÜRÜSÜ’

Vali Kaldırım’ın bu sözlerine Antalya’dan ağır tepki gösteren CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, “İktidarını halka hizmet yoluyla değil algı operasyonlarıyla sürdürmeye çalışanlar. İnsanların acılarının üzerine kendi siyasi geleceklerini inşa etmeye çalışan ahlaksızlar sürüsü. Büyük çoğunlukla yoksulların ölümüne sebep olan bir deprem anında bile siyasi rant elde etmeye çalışan algınız batsın” ifadelerini kullandı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.