Ali Babacan'ın virüs testi pozitif çıktı

GÜNDEM 26.08.2020 - 13:19, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Ali Babacan'ın virüs testi pozitif çıktı

Son dakika haberine göre, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın virüs testi pozitif çıktı.

haberimizvar.net- DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, korona virüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Babacan, paylaşımına "Biraz önce COVID-19 testimin sonucunun pozitif olduğunu öğrendim. Şu an durumum iyi çok şükür. Doktorlarım bir süre ailemle birlikte karantina altında kalmam gerektiğini söyledi. Çalışmalarıma evden devam edeceğim inşallah. Sağlıkla kalın ve lütfen kendinize dikkat edin" notunu düştü.  
Son dakika haberine göre, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın virüs testi pozitif çıktı.

haberimizvar.net- DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, korona virüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.

Babacan, paylaşımına "Biraz önce COVID-19 testimin sonucunun pozitif olduğunu öğrendim. Şu an durumum iyi çok şükür. Doktorlarım bir süre ailemle birlikte karantina altında kalmam gerektiğini söyledi. Çalışmalarıma evden devam edeceğim inşallah. Sağlıkla kalın ve lütfen kendinize dikkat edin" notunu düştü.

babanca.jpg

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.