Altın Erdoğan Meclis’te

GÜNDEM 16.12.2020 - 13:48, Güncelleme: 17.01.2021 - 15:20
 

Altın Erdoğan Meclis’te

HDP Antalya Milletvekili Kemal Bülbül Antalya'nın Serik ilçesinde çalışan Altın Erdoğan’ın yanında çalıştığı çavuş ve çalışanlar tarafından darp edildiği ve maruz kaldığı şiddet nedeniyle sol gözünü kaybetmesiyle sonuçlanan hak arayışını hazırladığı soru önergesiyle meclis gündemine taşıdı

Haberimizvar.net’in Türkiye’ye duyurduğu  Altın Erdoğan vakası Meclis’e taşındı. Serik'te 6 yıldır geçimini nar toplayıcılığı ile sağlayan Altın Erdoğan, tarım işçilerinin çavuş dedikleri kişi tarafından 28 Ekim günü çalışmak üzere bindikleri serviste 15 kişilik araçta 30 kişi olduğunu ve işçilerin maskesiz olarak yolculuk yaptıklarına dikkat çekerek maske kullanılması uyarısında bulundu. Uyarısı dikkate alınmayınca, servisin görüntülerini çekmek isteyen Erdoğan'a engel olundu.  Daha sonra araçtan inen Erdoğan’ın, çavuşun azmettirdiği işçiler tarafından darp edildi. Darp sırasında Altın Erdoğan bir gözünü kaybetti. Konuyu Meclis’e taşıyan HDP Antalya Milletvekili Kemal Bülbül, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehre Zümrüt Selçuk’un yanıtlaması istemiyle  şu sorulara yanıt istedi: 1-Bakanlığınızın gördüğü şiddet karşısında görme becerisini yitiren 60 yaşındaki tarım işçisinin yaşadığı bu haksızlıktan haberdar mıdır? Eğer haberdar ise herhangi bir soruşturma başlatmış mıdır? 2-Tarım işçisinin kendisine şiddet uygulayanlar hakkında açacağı 2020/79854 soruşturma numaralı davaya kadına karşı şiddetin önlenmesi ile ilgili olarak Bakanlığınız müdahil olacak mıdır? 3-Bakanlığınız iş barışını tehdit eden bu tür şiddet eylemlerinin engellenebilmesi için ne tür önleyici girişimlerde bulunmaktadır? İLGİLİ HABER: Altın Erdoğan için adalet Tarım işçisi kadını döverek kör ettiler  
HDP Antalya Milletvekili Kemal Bülbül Antalya'nın Serik ilçesinde çalışan Altın Erdoğan’ın yanında çalıştığı çavuş ve çalışanlar tarafından darp edildiği ve maruz kaldığı şiddet nedeniyle sol gözünü kaybetmesiyle sonuçlanan hak arayışını hazırladığı soru önergesiyle meclis gündemine taşıdı

Haberimizvar.net’in Türkiye’ye duyurduğu  Altın Erdoğan vakası Meclis’e taşındı. Serik'te 6 yıldır geçimini nar toplayıcılığı ile sağlayan Altın Erdoğan, tarım işçilerinin çavuş dedikleri kişi tarafından 28 Ekim günü çalışmak üzere bindikleri serviste 15 kişilik araçta 30 kişi olduğunu ve işçilerin maskesiz olarak yolculuk yaptıklarına dikkat çekerek maske kullanılması uyarısında bulundu. Uyarısı dikkate alınmayınca, servisin görüntülerini çekmek isteyen Erdoğan'a engel olundu.  Daha sonra araçtan inen Erdoğan’ın, çavuşun azmettirdiği işçiler tarafından darp edildi. Darp sırasında Altın Erdoğan bir gözünü kaybetti. Konuyu Meclis’e taşıyan HDP Antalya Milletvekili Kemal Bülbül, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehre Zümrüt Selçuk’un yanıtlaması istemiyle  şu sorulara yanıt istedi:

1-Bakanlığınızın gördüğü şiddet karşısında görme becerisini yitiren 60 yaşındaki tarım işçisinin yaşadığı bu haksızlıktan haberdar mıdır? Eğer haberdar ise herhangi bir soruşturma başlatmış mıdır?

2-Tarım işçisinin kendisine şiddet uygulayanlar hakkında açacağı 2020/79854 soruşturma numaralı davaya kadına karşı şiddetin önlenmesi ile ilgili olarak Bakanlığınız müdahil olacak mıdır?

3-Bakanlığınız iş barışını tehdit eden bu tür şiddet eylemlerinin engellenebilmesi için ne tür önleyici girişimlerde bulunmaktadır?

İLGİLİ HABER:
Altın Erdoğan için adalet












Tarım işçisi kadını döverek kör ettiler

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.