Altın fiyatları yükselişe geçti

EKONOMİ 17.12.2020 - 14:22, Güncelleme: 17.12.2020 - 14:22
 

Altın fiyatları yükselişe geçti

ABD'deki yeni teşvik paketi konusunda yapılan olumlu açıklamalar sonrası Ons altın fiyatları yükselişe geçti. Haberle birlikte ons altın 1.870 doların üzerine çıkarken, gram altın 467 TL seviyesinde bulunuyor.

haberimizvar.net- Altın fiyatları ABD gündeminde olan teşvik paketini yakından takip ediyor. Yaşanan gelişmeler sonrası ons altın 1.870 doların üzerine çıktı. Uzmanlara göre 1.864 doların üzerinde tutunması halinde ons altın için hedef 1.881 dolar seviyesi gündeme gelebilir. Sözcü'nün haberine göre, Amerikan Gıda ve İlaç İdaresi (FDA) bugün Moderna'nın geliştirdiği aşı için toplanacak. Ancak onay beklentisinin fiyatlara önemli oranda yansımış olması nedeniyle bunun ons altın üzerinde önemli bir baskı oluşturması beklenmiyor.    GRAM ALTINDA SINIRLI BİR GERİ ÇEKİLME İç piyasada dolar kurunda yaşanan düşüşe bağlı olarak altın gram fiyatlarında ise sınırlı bir geri çekilme söz konusu. Dolar/TL’de 7.75 seviyesi görülürken, gram altın 467 TL seviyesinde seyrine devam ediyor.  
ABD'deki yeni teşvik paketi konusunda yapılan olumlu açıklamalar sonrası Ons altın fiyatları yükselişe geçti. Haberle birlikte ons altın 1.870 doların üzerine çıkarken, gram altın 467 TL seviyesinde bulunuyor.

haberimizvar.net-  Altın fiyatları ABD gündeminde olan teşvik paketini yakından takip ediyor. Yaşanan gelişmeler sonrası ons altın 1.870 doların üzerine çıktı. Uzmanlara göre 1.864 doların üzerinde tutunması halinde ons altın için hedef 1.881 dolar seviyesi gündeme gelebilir.

Sözcü'nün haberine göre, Amerikan Gıda ve İlaç İdaresi (FDA) bugün Moderna'nın geliştirdiği aşı için toplanacak. Ancak onay beklentisinin fiyatlara önemli oranda yansımış olması nedeniyle bunun ons altın üzerinde önemli bir baskı oluşturması beklenmiyor. 

 

GRAM ALTINDA SINIRLI BİR GERİ ÇEKİLME

İç piyasada dolar kurunda yaşanan düşüşe bağlı olarak altın gram fiyatlarında ise sınırlı bir geri çekilme söz konusu. Dolar/TL’de 7.75 seviyesi görülürken, gram altın 467 TL seviyesinde seyrine devam ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.