Altın Portakal Film Tırı Serik'te

KÜLTÜR 11.10.2019 - 12:31, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Altın Portakal Film Tırı Serik'te

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 56'ncısı düzenlenecek Altın Portakal Film Festivali kapsamında hazırlanan Film Tırı, Serik'te film gösterimi yaptı

haberimizvar.net 27 Eylül'den bu yana ilçelerde ücretsiz film gösterimleri yapan Antalya Büyükşehir Belediyesi Altın Portakal Film Tırı son olarak Serik'te konuşlandı. Çınaraltı Meydanı'nda sinemaseverlerle buluşan Film Tırı 'Bizim Şampiyon' ve 'Can Dostlar' isimli filmlerin gösterimini yaptı. 'Bizim Şampiyon' filmine Serikliler yoğun ilgi gösterirken, 'Çınar', 'kardeşi Zeynep' ve arkadaşlarının macerasını anlatan 'Can Dostlar' isimli filme ise çocuklar katılım gösterdi. 19 İLÇEYİ GEZECEK 18 Ekim'e kadar Antalya'nın 19 ilçesini gezecek Film Tırı 12 Ekim Cumartesi akşamı Döşemealtı Kent Meydanı, 13, 14, 15, ve 16 Ekim akşamları Konyaaltı 23 Nisan Parkı Amfi Tiyatro, 17 ve 18 Ekim akşamları da Kepez Atatürk Mahallesi Mevlana Parkı'nda saat 20.00'de izleyiciyle buluşacak.      
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 56'ncısı düzenlenecek Altın Portakal Film Festivali kapsamında hazırlanan Film Tırı, Serik'te film gösterimi yaptı

haberimizvar.net 27 Eylül'den bu yana ilçelerde ücretsiz film gösterimleri yapan Antalya Büyükşehir Belediyesi Altın Portakal Film Tırı son olarak Serik'te konuşlandı. Çınaraltı Meydanı'nda sinemaseverlerle buluşan Film Tırı 'Bizim Şampiyon' ve 'Can Dostlar' isimli filmlerin gösterimini yaptı. 'Bizim Şampiyon' filmine Serikliler yoğun ilgi gösterirken, 'Çınar', 'kardeşi Zeynep' ve arkadaşlarının macerasını anlatan 'Can Dostlar' isimli filme ise çocuklar katılım gösterdi.

19 İLÇEYİ GEZECEK

18 Ekim'e kadar Antalya'nın 19 ilçesini gezecek Film Tırı 12 Ekim Cumartesi akşamı Döşemealtı Kent Meydanı, 13, 14, 15, ve 16 Ekim akşamları Konyaaltı 23 Nisan Parkı Amfi Tiyatro, 17 ve 18 Ekim akşamları da Kepez Atatürk Mahallesi Mevlana Parkı'nda saat 20.00'de izleyiciyle buluşacak.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.