‘Altın’ Venüs Antalya sokaklarında

KÜLTÜR (Web Sitesi) - Web Sitesi | 08.10.2019 - 13:31, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

‘Altın’ Venüs Antalya sokaklarında

Bu yıl 56’ıncısı düzenlenecek Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin hazırlıkları son hızıyla devam ediyor. Festivalin simgesi olan altın renkli Venüs heykeli ise Antalya sokaklarında ki yerini almaya başladı

haberimizvar.net CHP’li Muhittin Böcek, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde Altın Portakal Film Festivali’nin özüne döneceği vaadinde bulunmuş ve başkan seçilmesinin ardından gerekli adımları atmıştı. Ulusal yarışmanın festival programına geri eklenmesinin ardından 26 Ekim’de yapılacak 56’ıncı Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin simgesi olan altın renkli Venüs heykeli de Antalya sokaklarında yerini almaya başladı.   NE OLMUŞTU? AK Partili Menderes Türel’in belediye başkanı olduğu dönemde 51’inci Altın Portakal Film Festivali’nden ulusal yarışma kategorisi kaldırılmış ve festival uluslararası yapılmıştı. Altın Portakal Film Festivali’nin altın rengi olan Venüs heykelciği ise siyah olarak tasarlanmıştı.
Bu yıl 56’ıncısı düzenlenecek Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin hazırlıkları son hızıyla devam ediyor. Festivalin simgesi olan altın renkli Venüs heykeli ise Antalya sokaklarında ki yerini almaya başladı

haberimizvar.net CHP’li Muhittin Böcek, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde Altın Portakal Film Festivali’nin özüne döneceği vaadinde bulunmuş ve başkan seçilmesinin ardından gerekli adımları atmıştı. Ulusal yarışmanın festival programına geri eklenmesinin ardından 26 Ekim’de yapılacak 56’ıncı Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin simgesi olan altın renkli Venüs heykeli de Antalya sokaklarında yerini almaya başladı.  

NE OLMUŞTU?

AK Partili Menderes Türel’in belediye başkanı olduğu dönemde 51’inci Altın Portakal Film Festivali’nden ulusal yarışma kategorisi kaldırılmış ve festival uluslararası yapılmıştı. Altın Portakal Film Festivali’nin altın rengi olan Venüs heykelciği ise siyah olarak tasarlanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.