Altınışık’ın büyük başarısı

YAŞAM 30.03.2022 - 18:30, Güncelleme: 30.03.2022 - 18:30
 

Altınışık’ın büyük başarısı

17 yaşındaki Yağız Altınışık, Okullar Arası Artistik Jimnastik İl birinciliği kategorisinde il birincisi oldu

haberimizvar.net- Fettah Tamince Teknik Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Yağız Altınışık, Okullar Arası Artistik Jimnastik İl birinciliği kategorisinde il birincisi oldu. 6 yıldır jimnastik spor ile uğraştığını belirten Altınışık, bugünlere gelmesinde katkısı olan ailesine ve hocalarına teşekkür etti.  ANTALYA’YI EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİM Hedefinin jimnastik sporunda daha üst sevilere ulaşmak olduğunu belirten Yağız Altınışık, “Bu madalya bana gurur veriyor. Jimnastik zor bir spor ama elimden geleni yapıyorum. Türkiye şampiyonasında Antalya’yı en iyi şekilde temsil edeceğim” diye konuştu.
17 yaşındaki Yağız Altınışık, Okullar Arası Artistik Jimnastik İl birinciliği kategorisinde il birincisi oldu

haberimizvar.net- Fettah Tamince Teknik Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Yağız Altınışık, Okullar Arası Artistik Jimnastik İl birinciliği kategorisinde il birincisi oldu. 6 yıldır jimnastik spor ile uğraştığını belirten Altınışık, bugünlere gelmesinde katkısı olan ailesine ve hocalarına teşekkür etti. 

ANTALYA’YI EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİM

Hedefinin jimnastik sporunda daha üst sevilere ulaşmak olduğunu belirten Yağız Altınışık, “Bu madalya bana gurur veriyor. Jimnastik zor bir spor ama elimden geleni yapıyorum. Türkiye şampiyonasında Antalya’yı en iyi şekilde temsil edeceğim” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.