Alyazmalı balkonlar !

GÜNDEM 22.07.2020 - 12:13, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Alyazmalı balkonlar !

Muğla Ula’da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin’in eski erkek arkadaşı tarafından vahşice öldürülmesi sonrası CHP Muratpaşa İlçe Kadın Kolları tarafından başlatılan ‘Alyazma Harekatı’ ses getirdi. Antalya’da yüzlerce evin balkon ve pencerelerine alyazma asıldı.

haberimizvar.net- Muğla’nın Ula İlçesi’nde üniversite öğrencisi Pınar Gültekin’in eski erkek arkadaşı tarafından canice katledilmesi, pandemi nedeniyle bir süredir unutulan kadın cinayetleri ve kadına şiddet olaylarını yeniden gündeme getirdi. Başta kadın dernekleri, platformlar olmak üzere ülke genelinde cinayet ve şiddete karşı eylem ve etkinlikler düzenlenmeye başladı. Bunlardan biri de dün CHP Muratpaşa İlçe Kadın kolları Başkanlığı tarafından organize edilen ‘Alyazma Hareketi’ydi.   KADINLARIN SESSİZ ÇIĞLIĞI Pınar Gültekin olayı üzerinden kadına şiddet ve cinayet olaylarına dikkat çekmek ve dur demek için her evin balkon ve penceresine alyazma asılması çağrısı yapan CHP’li kadınların bu çağrısı ses getirdi. Bu sabahtan itibaren Antalya’nın hemen her semtinde yüzlerce evin balkon ve pencerelerine alyazmalar asıldı. CHP Muratpaşa Kadın Kolları’na Kepez ve Konyaaltı İlçe Kadın Kolları da hem alyazma asarak, hem de sosyal medya paylaşımlarıyla destek verdi. 
Muğla Ula’da üniversite öğrencisi Pınar Gültekin’in eski erkek arkadaşı tarafından vahşice öldürülmesi sonrası CHP Muratpaşa İlçe Kadın Kolları tarafından başlatılan ‘Alyazma Harekatı’ ses getirdi. Antalya’da yüzlerce evin balkon ve pencerelerine alyazma asıldı.

haberimizvar.net- Muğla’nın Ula İlçesi’nde üniversite öğrencisi Pınar Gültekin’in eski erkek arkadaşı tarafından canice katledilmesi, pandemi nedeniyle bir süredir unutulan kadın cinayetleri ve kadına şiddet olaylarını yeniden gündeme getirdi. Başta kadın dernekleri, platformlar olmak üzere ülke genelinde cinayet ve şiddete karşı eylem ve etkinlikler düzenlenmeye başladı. Bunlardan biri de dün CHP Muratpaşa İlçe Kadın kolları Başkanlığı tarafından organize edilen ‘Alyazma Hareketi’ydi.

 

KADINLARIN SESSİZ ÇIĞLIĞI

Pınar Gültekin olayı üzerinden kadına şiddet ve cinayet olaylarına dikkat çekmek ve dur demek için her evin balkon ve penceresine alyazma asılması çağrısı yapan CHP’li kadınların bu çağrısı ses getirdi. Bu sabahtan itibaren Antalya’nın hemen her semtinde yüzlerce evin balkon ve pencerelerine alyazmalar asıldı. CHP Muratpaşa Kadın Kolları’na Kepez ve Konyaaltı İlçe Kadın Kolları da hem alyazma asarak, hem de sosyal medya paylaşımlarıyla destek verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.