Ali Sabancı ve Vuslat Doğan kayalıklara çarptı, Sabancı'nın durumu ağır

haberimizvar.net- Ali Sabancı Leros'ta bulunan bir hastanede İstanbul'dan getirilen özel bir ekip tarafından ameliyat edilip entübe edildi. İç organlarında hasar olan Sabancı çifti, Bodrum'a getirildi. İlk müdahalenin ardından çift, deniz ambulansı ile Turgutreis Marina'ya getirildi. Sağlık ekiplerince karşılanan Ali Sabancı, Bodrum Turgutreis Limanı'ndan hava ambulansı ile İstanbul'a, Amerikan Hastanesi'ne sevk edildi. Bodrum’da tedavi altına alınan Vuslat Doğan Sabancı'nın da daha sonra İstanbul’a sevk edildiği belirtildi.

Çift Bodrum'a getirilirken Ali Sabancı'nın annesi Hayırlı Zerrin Sabancı da limanda çifti bekledi. Hayırlı Sabancının oldukça üzgün olduğu görüldü.

ÇOCUKLAR SON ANDA ATLADI

Entübe edilen Ali Sabancı’nın durumunun ağır olduğu, eşinin ise hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Zodyak botun camlarının kırıldığı ve Vuslat Doğan Sabancı’nın yüzünün yara aldığı belirtildi. Hızla Bodrum’a getirilen Ali Sabancı’nın İstanbul’da özel bir hastaneye nakledildiği Vuslat Doğan Sabancı’nın da bugün yine aynı hastaneye nakledileceği öğrenildi.