Antalyaspor seriyi 5'ledi

haberimizvar.net- Ara transfer döneminde kadrosuna Luiz Adriano, Fernando Martins, Admir Mehmedi, Alassane Ndao ve Sinan Gümüş'ü katarak iddialı bir kadro kuran Fraport TAV Antalyaspor, ligin 27'nci haftasında deplasmanda Adana Demirspor ile 0-0 berabere kaldı. Akdeniz ekibi aldığı beraberlikle ligde puanını 32'ye yükseltirken, yenilmezlik serisini de 5'e çıkardı.

  SERİYİ 5'LEDİ

 Akrepler, ligde oynadığı son 5 maçında 2 galibiyet ve 3 beraberlik alarak hanesine 9 puanı yazdırmayı başardı. Antalyaspor, dış sahada 2-1 kaybettiği Ç. Rizespor maçının ardından oynadığı VavaCars Fatih Karagümrük (3-0) ile Öznur Kablo Yeni Malatyaspor (2-1) mücadelelerini kazanırken, Gaziantep FK (0-0), Beşiktaş (0-0) ve Adana Demirspor'a (0-0) karşı ise sahadan beraberlikle ayrıldı.

 SON 3 DEPLASMANDA YENİLGİ YOK

 Bu sezon deplasmanda puan almakta zorlanan Fraport TAV Antalyaspor, oynadığı son 3 dış saha maçında ise 5 puan toplamayı başardı. Kırmızı beyazlılar deplasmanda oynadığı son 3 maçını da kaybetmezken 1 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti. Akdeniz ekibi Antalyaspor, ligde 14 deplasman maçında 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 8 yenilgi ile toplamda 10 puan kazandı.

 5 MAÇIN 4'ÜNDE KALE KAPANDI

 Akrepler, ligde oynadığı son 5 haftada kalesini de rakiplerine kapatmayı başardı. Antalyaspor, 5 maçın 4'ünde kalesini kapatırken meşin yuvarlağı sadece 1 kez kalesinde gördü. Fraport TAV Antalyaspor, ligdeki son 5 maçında sadece Yeni Malatyaspor deplasmanında topu filelerinde görürken, rakiplerine ise 5 gol atmayı başardı.