Başvurular başladı!

haberimizvar.net Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, ATSO GROWTECH Tarım İnovasyon Ödülleri'nin tarım sektöründe faaliyet gösteren özel sektör kuruluşlarına; tarımsal üretimin katma değer kazanmasına ve sektörel farkındalık yaratan çalışmalarına yönelik olarak, yenilikçi ürün ve hizmetlere verildiğini bildirdi.

5 KATEGORİ VAR

Davut Çetin, “ATSO GROWTECH Tarım İnovasyon Ödülleri ile inovasyon kültürünün gelişmesini, ekonomiye yeni ürün, yeni üretim ve hizmet alanlarının kazandırılmasını, araştırma-geliştirmeye dayanan yüksek katma değerli üretimini, beşeri sermayenin ve fikri mülkiyet haklarının gelişmesini teşvik etmeyi amaçlıyoruz. Ulusal ve uluslararası tarım sektöründe faaliyet gösteren tüm özel sektör firmalarının başvurabildiği yarışmada başvurular; sera teknolojileri ve sulama, tarım makinaları ve teknolojileri, tarımsal bilişim, bitki besleme ve koruma ile tohum ve fide olmak üzere 5 kategoride değerlendirilecekler" dedi.

SON BAŞVURU 1 KASIM’DA

Yarışma için son başvuru tarihinin 1 Kasım 2019 olduğunu belirten Davut Çetin, başvuruların https://event.growtech.com.tr/tarimodulleri/ adresinden online yapılacağını belirtti. Başkan Çetin, "Başvurular Odamızda Seçici Kurul tarafından değerlendirilecek ve ödül almaya hak kazanan başvuru sahiplerine ödülleri 28 Kasım 2019 tarihinde törenle fuar alanında takdim edilecektir" dedi.