Böcek'in sevgilisi Antalya'nın Dilan Polat'ı olma yolunda!

haberimizvar.net- KULİS HABER-  Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in oğlu Gökhan Böcek'in özel yaşantısı Antalya gündeminden düşmüyor. Kentte kulaktan kulağa lüks yaşantısı konuşulan ve Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin imkanlarından yararlandığı iddia edilen Gökhan Böcek, yaklaşık bir yıl evli kaldığı eşi Zeynep Kerimoğlu'na 'lüks takıntısı' var iddiasıyla boşanma davası açmıştı. Bunun üzerine Zeynep Kerimoğlu, bu iddiaya tepki göstererek, karşı dava açmış Böcek'ten mahkeme aracılığıyla 110 milyon TL nakit ya da 10 daire talep etmişti.

Z.M.'NİN YAŞANTISI DUDAK UÇUKLATIYOR

Babası Muhittin Böcek'e çok yakın olan belediye çalışanı ve bir çocuk annesi Z.M. ile birlikte Casamax Suit'te yaşayan Gökhan Böcek'in belediyenin temizlik elemanından, yakın korumalarına kadar tüm imkanlarından da yararlanması gözlerden kaçmıyor. Yaşadığı ilişki nedeniyle babasıyla kavga eden Gökhan Böcek, belediyede işe gitmeyen Z.M.'yi istifa ettirmiş ve yakın tanıdığının inşaat şirketinde sigortalı göstererek, sorunu çözmüştü.

DİLAN POLAT'IN SAATİNİ TAKIYOR

Ayrılmak istediği eşine 'lüks takıntısı' var iddiasında bulunan Gökhan Böcek'in sevgilisi Z.M.'nin lüks yaşamı dikkat çekici boyutta... Yaşam şekliyle Türkiye gündemine oturan Dilan Polat'ın taktığı ve değeri 600 bin TL olan Rolex Datejust 36 altın saatin Z.M.'nin kolunda olması, üzerine giydiği tişörtün 30 bin TL, boynuna ve koluna taktığı ziynet eşyalarının milyonları geçmesi, ayakkabısından çantasına kadar yürürken bile 3 milyon TL değerindeki giyim kuşamı dudak uçuklatıyor.

BİNDİĞİ ARABAYA BAK!

Gökhan Böcek, kendi adının başharflerini taşıyan 'GB' plakalı 13 milyon değerindeki Mercedes CLS 400 D'ye binerken, sevgilisinin adının baş harfi ile kızının adının başharfini taşıyan 'ZT' plakalı 6 milyon TL değerindeki BWV 430x Drive Gran Coupe M Sport marka otomobili Z.M.'ye hediye etmesi şaşkınlık yaratıyor.

YENİ HEDİYELER GELİYOR

Birlikte yaşadıkları satılık değeri 25 milyon TL, aylık kirası ise 75 bin TL olan Konyaaltı İlçesi Akkuyu Mahallesi'ndeki Casamax Suit'te oturan Gökhan Böcek ve Z.M.'nin sık sık Venedik'e tatile gittiği, alışverişlerini ise İstanbul'dan yaptığı Antalya'nın gündeminden düşmüyor.

BAŞKAN BÖCEK DEDE OLUYOR

Z.M.'nin süpriz hamileliği nedeniyle Gökhan Böcek'in 12 milyon TL değerinde Tesla marka ikinci arabayı hediye ettiği, yeni yaşamlarında daha geniş eve geçme adına Lara'da deniz gören lüks daire satın alma arayışında olduğu öğrenildi. Başkan Muhittin Böcek'in ise, dede olacağından haberi olmadığı da gelen bilgiler arasında yerini aldı.