Demokrasi şöleninde Antalya ekibi

haberimizvar.net

 31 Mart 2019 İstanbul yerel seçiminin Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından iptal edilmesi nedeniyle 3 ay arayla İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, 23 Haziran seçimleri sonrasında 806 bin oy farkıyla oturduğu başkanlık makamında ikinci yılını tamamladı. Türkiye siyasi tarihine geçen İstanbul seçimlerinin ikinci yıldönümünde Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda 23 Haziran Demokrasi Şenliği düzenlendi. Şenliğe Antalya’yı temsilen milletvekilleri Aydın Özer, Cavit Arı, İl Başkanı Nuri Cengiz ve eski il başkanı Ahmet Kumbul katıldı.

 

CHP SARIYER SOKAKLARINDA

 

Antalya ekibi dünkü şölen öncesinde esnaf gezilerine katıldı. Cavit Arı ve Nuri Cengiz Sarıyer’deki çalışmalara katılırken, Ahmet Kumbul da Şişli ilçesindeki etkinliklerde yer aldı. Sarıyer sokaklarında çalışma yapan Cavit Arı, “Daha katılımcı, daha adil ve eşitlikçi bir İstanbul yolunda 2. yılımızı kutluyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yenilenen seçim sürecinin yıldönümünde Genel Merkezimiz ve İstanbul örgütümüzün planlaması kapsamında CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz ile birlikte Sarıyer’deyiz. İlçe Başkanımız Sevim Yalınkılınç, ilçe yöneticilerimiz, Sarıyer Belediye Başkanımız Şükrü Genç ve meclis üyelerimiz ile Sarıyer sokaklarındayız. Tekraren diyoruz: Her şey çok güzel olacak” dedi.

 

AHMET KUMBUL ŞİŞLİ’DE ÇALIŞTI

 

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ahmet Kumbul ise, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu ve İstanbul il örgütümüzün davetlisi olarak, seçimlerin 2.yılında İstanbul’dayız. Şişli Belediye Başkanımız Sayın Muammer Keskin, belediye meclis üyelerimiz, CHP Parti Meclis Üyesi Semra Dinçer, İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve Elazığ bir önceki dönem il başkanı Zeki Kaplan ile birlikte Şişli İlçe Başkanımız Oya Akman, ilçe yöneticilerimiz ve üyelerimizle ilçe binamızda bir araya geldik ve sonrasında esnaf ziyaretlerinde bulunduk” ifadelerini kullandı.

 

HARBİYE AÇIKHAVA’DA ŞENLİK

 

Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’ndaki şenlikten de paylaşımda bulunan Kumbul, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımları ile İstanbul Büyükşehir Belediyemizin hazırlamış olduğu, 23 Haziran Demokrasi Şöleni’ndeyiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nun tüm engellemelere rağmen halkımıza hizmet için vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. Türkiye’nin her yerinden gelen davetlilere verilen akşam yemeğine de katılan Kumbul, “İstanbul İl Başkanımız Sayın Canan Kaftancıoğlu ve İstanbul İl Örgütümüze, bu anlamlı günde bizleri bir araya getirdikleri ve emekleri için çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.