Antalya operasyonunda tutuklandı, şirketine kayyum atandı! Şimdi de açıklama yaptı
haberimizvar.net- İşte Ertan Karamık'ın açıklaması:
"Kamuoyuna duyuru
Ben Ertan Karalık, şahsıma ve işletmem Resul Kuyumculuk'a yönelik son günlerde ortaya atılan asılsız iddialar hakkında kamuoyunu bilgilendirme gereği duymaktayım.
Özel hayatıma ve ticaret faaliyetlerime iliştin devam eden hukuki süreç, avukatım tarafından titizlikle ve hukuka uygun şeklide takip edilmektedir.
Ne yazık ki, sosyal medya platformlarında ve çeşitli mecralarda gerçeği yansıtmayan, asılsız ve manipülatif içeriklerin paylaşıldığını görmekteyim. Hem şahsımın hem de işletmemin itibarını zedelemeye yönelik bu tür yalan ve iftira niteliğindeki paylaşımlara kamuoyunun itibar etmemesi büyük önem taşımaktadır.
Şahsıma ve Resul Kuyumculuk adına yönetilen her türlü hakaret, iftira, asılsız iddia ve itibarı zedeleyici eylemler karşısında, tüm yasal haklarımı avukatım aracılığıyla sonuna kadar kullanacağımı ve ilgili merciler nezdinde gerekli hukuki ve cezai başvuruları yapacağımı açıkça beyan ederim.
ayrıca, süreç ederken Resul Kuyumculuk'un hiçbir müşterisinin herhangi konuda mağduriyet yaşamayacağını temin ederim.
Adaletin en doğru şekilde tecelli edeceğine olan inancımla sürecin resmi merciler tarafından yürütülmekte olduğunu ve nihai kararın yalnızca yargıya ait olduğunu önemle hatırlatırım.
Bu süreçte şahsıma ve Resul Kuyumculuk'a destek olan, güvenini esirgemeyen herkese teşekkür eder, kamuoyunun anlayışına saygıyla sunarım.
Ertan Karamık"