Antalyalı Defne 7 gündür kayıp

haberimizvar.net- Antalya’da yaşayan 14 yaşındaki Defne Durur, yaklaşık bir hafta önce evinden ayrıldı ve o günden beri kendisinden haber alınamıyor. Kızının bulunmasını isteyen annesi Hamdiye Aydoğdu, yetkililerden ve halktan yardım talep ediyor. Aydoğdu, “Kızım kendi ayaklarıyla evden çıktı, otogar da seyyar köftecinin yanına çalışmaya gitti. Şu anda nerede olduğunu bilmiyorum ve çok korkuyorum. Lütfen yetkililerden ve halktan yardım bekliyorum” ifadelerini kullandı.

SON GÖRÜLDÜĞÜ YER
Kızın en son Erenköy Mahallesi’ndeki evlerinden ayrıldığı, Antalya Otogarı civarındaki seyyar köfteci çevresinde görüldüğü bildirildi. Annesi, kızının güvenliği için endişeli olduğunu ve kızını tanıyan kişilerden bilgi almak istediğini belirtti. Anne Aydoğdu, kızının arkadaş çevresi ve bir erkek tanıdığından etkilenmiş olabileceğini söyledi. “Kızımın çevresindeki kişilerden ve çevresindekilerden de şikâyetçiyim. Lütfen yardımcı olun” dedi.

YETKİLİLER DEVREDE
Olay, Antalya Çocuk Şubesi’ne bildirildi. Defne’nin bulunması için polis ekipleri araştırma başlattı. Annesi, kızının güvenliği için yetkililerle sürekli iletişim halinde olduğunu belirtti. Hamdiye Aydoğdu, kızının bulunması için yetkililerden ve vatandaşlardan acil yardım talep etti. Defne’nin güvenliği için herhangi bir bilgiye ulaşanların polise veya yakınlarına bildirmesi istendi. Defne’nin kaybolması, ailesi ve çevresi üzerinde büyük bir endişe yaratırken, yetkililer de genç kızın güvenli şekilde bulunması için çalışmalarını sürdürüyor.