Başkan Kocagöz, Varsak esnafını ziyaret etti
haberimizvar.net- Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, ilçenin dört bir yanındaki hizmet çalışmalarını yakından takip ederken, bir yandan da ilçe esnafının nabzını tutuyor. Başkan Kocagöz, Varsak Bölgesi esnafını ziyaret ederek, istek ve taleplerini yerinde dinledi. Esnafa, hayırlı iş ve bol kazanç dileklerinde bulundu. Yolda karşılaştığı vatandaşlarla da ayaküstü sohbet etti.
Başkan Kocagöz, okul çıkışında rastladığı öğrencilerle de sohbet ederek, onların taleplerini ve hayallerini dinledi. Öğrencilere hangi sınıfa gittiklerini, derslerin nasıl geçtiğini ve gelecekte hangi mesleği tercih edeceklerini sordu. Öğrencilere bol bol kitap okumaları tavsiyesinde de bulundu. Ziyaretin en sıcak anlarından biri ise, yol üzerinde bir pazarcı esnafının aracını durdurarak Başkan Kocagöz’e kavun ikram etmesi oldu. Başkan Kocagöz, bu nazik jest için teşekkür ederek, “Esnafımızın her zaman yanındayız” dedi.
KEPEZ’İN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Ortak akılla hareket ederek daha güzel bir Kepez için gece gündüz çalıştıklarını vurgulayan Başkan Mesut Kocagöz,“Esnafımız bizim baş tacımızdır. Ortak akılla yönettiğimiz Kepez’imizde, sizlerin istek ve talepleri aslında bizim için bir rehberdir. Biz bu yola çıkarken Kepez Antalya’nın arka bahçesi olmamalı… Kepez Antalya’nın vitrini olmalı diyerek yola çıktık. Bunun için, esnafımız için, gençlerimiz için, yaşlılarımız için, çocuklarımız için, geleceğimiz için gece gündüz çalışıyoruz” dedi.