CHP’li Kurnaz seçim varmış gibi çalışıyor

haberimizvar.net-CHP Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Antalya Şehirlerarası Otobüs Terminali esnafını ve çalışanlarını ziyaret etti. Terminalde bulunan bütün işyerlerini tek tek gezen Kurnaz’a esnaf ve çalışanlar yoğun ilgi gösterdi. Esnaf, çalışanlar ve vatandaşile birebir sohbet eden Kurnaz, onların sıkıntılarını ve beklentilerini dinledi.

VATANDAŞ UMUTSUZ

Ülkede yaşanan ekonomik krizin, esnafı ve vatandaşı kötü etkilediğini söyleyen Kurnaz, “Antalya Şehirlerarası Otobüs Terminali esnafımızı ve çalışanlarımızı ziyaret ettik. Bizlere göstermiş oldukları ilgiden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Baktığımızda vatandaşımızın ve esnafımızın en önemli sıkıntısı geçim zorluğu. Ne yazık ki AKP hükümetinin ekonomi üzerinde uyguladığı yanlış politikalar halkımızı ve esnafımızı mağdur etti. Esnafımız ve vatandaşımız gelir seviyelerinin düşük olması nedeniyle geçinemediklerini, gelecekten umutsuz olduklarını söyledi” dedi.

BİRLİKTE MÜCADELE EDECEĞİZ

Kurnaz, “Bizler AKP hükümetinin ekonomi başta olmak üzere birçok alanda uyguladığı yanlış politikaları halkımıza anlatacağız. Halkımız da uygulanan yanlış politikaların farkında. Gelecek kaygılarını bir kenara bırakıp hep birlikte mücadele edeceğiz” diye konuştu.