İKİLİK YOK!

haberimizvar.net-İYİ Parti’nin kongre sürecine girdi ancak parti içinde yaşana ikilikler nedeniyle yaşanan sıkıntıların anlatıldığı kulis haberimizin ardından İyi Parti Antalya İl Başkanlığı resmi twitter hesabından açıklama geldi. Saat 01.00’den itibaren yapılan açıklamada şu bilgilere yer verdi:

ANTALYALILARA SESLENDİLER

“Değerli Antalyalılar;

26 Eylül 2019’da Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Hanımefendi’nin takdirleriyle Antalyamızda birlik ve beraberliği sağlamak maksadıyla bir yola çıktık. Geçen süre zarfında mümkün mertebe parti yöneticilerimizle, kurucularımızla, ilçe teşkilatlarımızla, belediye başkanlarımızla, belediye meclis üyelerimizle, belli sebeplerle uzakta kalmış arkadaşlarımızla, yarınımızın teminatı gençlerle,genel başkanımızın en büyük destekçisi kadınlarla ve Meral Akşener sevdalıları ile bir araya gelmeye çalıştık.

ÜYE SAYIMIZI ARTTIRDIK

Şehrimizin önde gelen sivil toplum örgütleri ve basın kuruluşlarını ziyaret ettik.Bu esnada ilçelerimizde üye kayıt kampanyalarımızı başlatarak üye sayımızı 10.000’in üzerine çıkardık.Bu yolda tek hareket noktamız, Antalya’da iyilik mücadelesine ilk günden itibaren emek vermiş, çilesini çekmiş yol arkadaşlarımıza ulaşmak ve ailemizi kuvvetlendirmek oldu.Bunların yanı sıra zaman zaman özverili çalışmalarımıza uygulanmaya çalışılan saboteler ve karalama kampanyalarıyla karşı karşıya geldik. Yazdım oldu, çamur attım en azından izi kalsın mantığıyla bilinçli ve periyodik bir şekilde uygulanan itibar suikastlerine maruz kaldık.

ASILSIZ HABER

Bir internet gazetesinde çıkan "İYİ Parti'de ikilik" başlıklı haber tamamen çarptırılmış, asılsız ve ciddiyetsiz bir haberdir.İYİ Parti İl Teşkilatı, herbiri birbirinden kıymetli üç milletvekili, iki belediye başkanı, 19 ilçe başkanı ve teşkilatları, belediye meclis üyeleri ve gönüldaşları ile uyum içerisinde kongre sürecinin demokratik bir şekilde teşkil edilmesi için tüm gücü ile çalışmaktadır.Tüm Türkiye'ye örnek olacak düzeyde adaletli ve seviyeli bir şekilde kongrelerimizi gerçekleştireceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.Antalya İYİ Olacak!”